Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen lenne Magyarország, ha...

Milyen lenne Magyarország, ha a Mi Hazánk Mozgalom nyerné meg a választásokat?

Figyelt kérdés
Csak játsszunk el a gondolattal: hatalomra kerül az MHM, Toroczkai a kormányfő. Mi történik a 4 éves ciklus alatt?

nov. 5. 10:28
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
58%
#29 az a baj, hogy a ti helyzetetek nem egyszerű, ugyanis max. a Momentum és LMP, esetleg a Kutyapár akik a nemi kérdésekkel foglalkoznak és támogatják a melegeket.
nov. 5. 17:44
 32/41 anonim ***** válasza:
60%

#30 Nem hazudtam. Azt mondtam "Mi Hazànkosoktòl". Az hogy te ezt kèptelen vagy ùgy èrtelmezni, ahigy èrtettem (Mi Hazánkosok = Mi Hazánkos szavazók) az a te bajod. Ennél jobban egy 5 évesnek sem lehet a szájába rágni.

Mehet a troll és rageposting

nov. 5. 19:37
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
#31 Tudom, de nem is döntő ez, nekem az is elég ha nem hazudják azt rólam, hogy pedo vagyok.
nov. 5. 19:38
 34/41 anonim ***** válasza:
45%

#32 Továbbra is hazudsz. Idézlek: "Én soha nem fogok a Mi Hazánkra szavazni, mert melegként állandóan csak azt kapom tőlük, hogy öljem meg magam."

Tehát azt állítottad, hogy magától a Mi Hazánktól kapod ezt, és nem azt, hogy a szavazóitól (amit egyébként is lehetetlen lenne akár bizonyítani, akár cáfolni).

#33 Gondolom, ezt is ugyanannyira tudod alátámasztani egy idézettel, ahogy az előző hazugságodat.

nov. 5. 19:53
 35/41 anonim ***** válasza:
75%

"(amit egyébként is lehetetlen lenne akár bizonyítani, akár cáfolni"

Nem annyira lehetetlen, elég ha az ember rendszeresen olvassa ezt a fórumot. Itt egyedül te hazudsz. És szánalmas ez a vergődés minden egyes Mi Hazánkos kérdés alatt. Sokkal szimpatikusabb lenne, ha legalább beismernétek mit gondoltok valójában. De ez a szánalmas kötözködés, a szavakon ugrálás, meg az önmagatok hülyének tettetése nagyon gáz.

nov. 5. 20:14
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
#34 Szóval szerinted a melegek nem pedofilok? :)
nov. 5. 20:14
 37/41 anonim ***** válasza:

#35 Ezen a fórumon sem láttam még soha olyat, hogy a homárok legyenek öngyilkosok. De te írtad, hogy nem lehetetlen bizonyítani, szóval hajrá! :)

#36 Vannak köztük pedofilok, de nem mind az. Senki nem is állított ilyet.

nov. 5. 21:07
 38/41 anonim ***** válasza:
10%
Ezen a "fórumon" azért nyüzsögnek a migatyánkosok mert primitív, egyszerű. Pont mint a mélynemzethi náci pártjuk faék egyszerű üzenete.
nov. 6. 10:36
 39/41 anonim ***** válasza:
19%
#38 máshonnan kibannolták őket
nov. 6. 11:05
 40/41 Dongaben ***** válasza:
54%

Hogy, mi mindennel foglalkozik az MHM:

https://www.youtube.com/watch?v=RLlkwx589Rw

De, itt van ez is:

[link]

A FIDESZ semmit nem tesz a magyar emberek életének jobbá tételéért, csak hülyítik a népet!

Fel kellene ébredni Magyarország!

Orbán Viktor mondta az MHM-re a parlamentben: "Félbaloldali, Jobbikból kiszakadt". Röhej...

nov. 7. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!