Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gondoltad volna hogy valaha...

Gondoltad volna hogy valaha is Orbán Viktor , Gyurcsány Ferenc alá süllyed?

Figyelt kérdés

nov. 5. 09:00
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

2024 nem a fidesz és a fideszesek éve, talán ezt ők is belátják így novemberre.

- Pedofil botrány

- Gazdaság rosszul kezelése

- Hazaárulás botrány

- Papi botrányok

- Orbán gyatra kommunikációja, lásd tegnapi Gyurcsányos kommunikációja

nov. 5. 09:04
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Bukni fog a férgese
nov. 5. 09:09
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Én ezt úgy irom, hogy bár alapvetően sosem tartottam Gyurcsány Ferencet sem egy nagy kaliberű politikusnak, magyar viszonyok közt próbáltam értékelni mindig is és, hát az van, hogy a legsötétebb gyurcsányi időkben is messze tisztességesebbnek éreztem, még akkor is, mint az akkor ellenzékben ülő 0rbánt.
nov. 5. 09:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindent elkövet érte!
nov. 5. 09:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Sajnos a 3 millió fityisz szavazót ezek a botrányok aligha ütik szíven. Kb. az alábbi reakciókat kapjuk tőlük:

- Pedofil botrány - "nem érdekel, engem nem érint"

- Gazdaság rosszul kezelése - "nem baj, visszaváltok pár üveget, bontok egy sört és minden rendben van"

- Hazaárulás botrány "gyúrcsán rosszabbvót"

- Papi botrányok "nem érdekel, nem érint"

- Orbán gyatra kommunikációja, lásd tegnapi Gyurcsányos kommunikációja "igaza van / nem merek szólni, inkább kussolok"

nov. 5. 11:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 1,5 millió maximum már.
nov. 5. 11:45
 7/9 A kérdező kommentje:
napról-napra, óráról órára fogyatkoznak a hívek
nov. 5. 12:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Legyen igazad kérdező. 2 éve nem hittem, hogy ekkora rémálom lesz ez a mocskos roma párt.
nov. 6. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, hogy meg merek szólalni, de amit Gyurcsány művelt az nem gazemberség volt, csak ügyetlenség és elcseszettség. Ő nem bűnös a tetteiért, hanem csinált valamit csak nem jól. Aki érdekből, szándékosan hasznot húzva tönkretesz egy országot, úgy, hogy magának, barátainak, strómanok jó legyen az gazemberség és bűnözés. Orbán ezt csinálja emelett tudja is, hogy ez mit okoz hazánknak, de nem érdekli, ráken mindent másra. Ez az igazi bűnözés és főben járó bűn! Az egész fidesz ebből áll, miközben tolvaj módra mindent lenyúl. Nem, nem, Gyurcsány nem ez volt. Egy politikusnak alkamatlan, de ártatlan, ügyefogyott, töketlen ember.
nov. 6. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!