Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gondoltad volna hogy valaha...

Gondoltad volna hogy valaha is Orbán Viktor , Gyurcsány Ferenc alá süllyed?

Figyelt kérdés

ma 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

2024 nem a fidesz és a fideszesek éve, talán ezt ők is belátják így novemberre.

- Pedofil botrány

- Gazdaság rosszul kezelése

- Hazaárulás botrány

- Papi botrányok

- Orbán gyatra kommunikációja, lásd tegnapi Gyurcsányos kommunikációja

ma 09:04
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Bukni fog a férgese
ma 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt úgy irom, hogy bár alapvetően sosem tartottam Gyurcsány Ferencet sem egy nagy kaliberű politikusnak, magyar viszonyok közt próbáltam értékelni mindig is és, hát az van, hogy a legsötétebb gyurcsányi időkben is messze tisztességesebbnek éreztem, még akkor is, mint az akkor ellenzékben ülő 0rbánt.
ma 09:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindent elkövet érte!
ma 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:

1. Sajnos a 3 millió fityisz szavazót ezek a botrányok aligha ütik szíven. Kb. az alábbi reakciókat kapjuk tőlük:

- Pedofil botrány - "nem érdekel, engem nem érint"

- Gazdaság rosszul kezelése - "nem baj, visszaváltok pár üveget, bontok egy sört és minden rendben van"

- Hazaárulás botrány "gyúrcsán rosszabbvót"

- Papi botrányok "nem érdekel, nem érint"

- Orbán gyatra kommunikációja, lásd tegnapi Gyurcsányos kommunikációja "igaza van / nem merek szólni, inkább kussolok"

ma 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!