Gondoltad volna hogy valaha is Orbán Viktor , Gyurcsány Ferenc alá süllyed?
Figyelt kérdés
ma 09:00
1/5 anonim válasza:
2024 nem a fidesz és a fideszesek éve, talán ezt ők is belátják így novemberre.
- Pedofil botrány
- Gazdaság rosszul kezelése
- Hazaárulás botrány
- Papi botrányok
- Orbán gyatra kommunikációja, lásd tegnapi Gyurcsányos kommunikációja
3/5 anonim válasza:
Én ezt úgy irom, hogy bár alapvetően sosem tartottam Gyurcsány Ferencet sem egy nagy kaliberű politikusnak, magyar viszonyok közt próbáltam értékelni mindig is és, hát az van, hogy a legsötétebb gyurcsányi időkben is messze tisztességesebbnek éreztem, még akkor is, mint az akkor ellenzékben ülő 0rbánt.
4/5 A kérdező kommentje:
Mindent elkövet érte!
ma 09:11
5/5 anonim válasza:
1. Sajnos a 3 millió fityisz szavazót ezek a botrányok aligha ütik szíven. Kb. az alábbi reakciókat kapjuk tőlük:
- Pedofil botrány - "nem érdekel, engem nem érint"
- Gazdaság rosszul kezelése - "nem baj, visszaváltok pár üveget, bontok egy sört és minden rendben van"
- Hazaárulás botrány "gyúrcsán rosszabbvót"
- Papi botrányok "nem érdekel, nem érint"
- Orbán gyatra kommunikációja, lásd tegnapi Gyurcsányos kommunikációja "igaza van / nem merek szólni, inkább kussolok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!