A Fidesz miért kényszeríti rá a fiatalokat hogy elköltözzenek Magyarországról?
26-ban? 2 év alatt, tudod, mekkora államadóságot, inflációt, hiányt tud összekaparni? Vagy, hogy a rendeleti kormányzással, akár be is tudja szűntetni a választásokat az országban és megkezdi a tárgyalásokat a HUXIT-ról és a NATO-ból való kilépést?!
Nincs 2 éve az országnak!
2 év alatt, a maradék gazdaságot, teljesen át tudja állaitani Kinára, meg a ruszkikra, kb annyi hitelt vesz fel és olyan állambiztonsági rendszereket hoz, amiből nem fog tudni kibújni egy Magyar Péter sem.
Egy olyan pártra vársz, hogy majd elhozza a csodát, ami kész sincs, miközben ma ég a ház?!
5, hogy ezeknek a hálátlanoknak semmi sem jó... hát nem elmennek ezzel a szutyokkal is?!
Tetszett volna normálisan kormányozni és akkor most nem Németország lenne az új Magyarország, annak ellenére, hogy folyamatosan úgy lő arra a szerencsétlen országra, mintha már nem is létezne.
"Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke olyan vállalhatatlan kijelentést tett, amelyet 2006-ban Gyurcsány Ferenc."
A félhülye Feri védelmében annyit, hogy ő annak idején a külföldi cégekre mondta, hogy akinek nem tetszik, el lehet menni, nem a magyar embereknek....legalábbis így tudom, most lusta vagyok rákereseni.
*
Mégis rákerestem, és igen, Gyurcsány a cégeknek mondta:
"Indulatosan reagált Gyurcsány Ferenc a munkaadók felvetéseire az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésén. Amikor a munkaadók megkérdőjelezték a tervezett adóemelések egyensúlyjavító szándékát, a kormányfő élesen bírálta őket, és közölte: el lehet menni Magyarországról – tudósít a Hír TV."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!