A Momentum, Kutyapárt és DK szavazók jobban gyűlölik Magyar Pétert, mint Orbán Viktort?
Egyszerűen más oka nem lehet, hogy olyan pártokra szavaznak, amiknek semmi esélyük a kormányváltásra. Nem csak most, hanem a jövőben sem.
A Momentum hal meg elsőnek. Még van 3% szavazójuk kb. Egyszerűen semmit se hallani róluk, már nem is próbálkoznak.
Kutyapárt stagnál, innen már csak lefele vezet az út. Ja és nem is viccesek. Csak a Turul miatt kerültek egy kicsit a címlapokra.
A DK is nagyot zuhant, hát nekik aztán végképp nincs jövőjük. Ha szerencséjük van, akkor még bejutnak utoljára a parlamentbe, és a havi 5 misit zsebre tudják rakni.
"Ha szerencséjük van, akkor még bejutnak utoljára a parlamentbe"
Nyugi, be fognak jutni, a Fidesz majd csökkenti a parlamenti bejutási küszöböt ;-)
"Kutyapárt stagnál, innen már csak lefele vezet az út."
Egyáltalán nem, sokkal több önkormányzati képviselői helyük van, mint valaha és tudod a normális pártok lentről felfelé építkeznek.
"Ja és nem is viccesek."
Hááát azért nálad viccesebbek.
Én ó ellenzéki, ó szavazó voltam, nem gyűlölöm Magyar Pétert, mivel nem is ismerem. Én csak nem értem, hogy az ország egy jelentős része, miért hisz vakon és adná oda az ország irányátást egy olyan figurának, aki 2 évtizedig épitgette a NER-t saját maga is és egy szó nyilvános kritika nélkül nézte végig 0rbán ámofkutását.
Nekem nem Magyar Péterrel van gondom, nekem az ország erkölcsével van gondom, mert nem gondolom, hogy van nekünk olyan.
Mert pont a fidesz híres arról, hogy ha valaki elkezdi kritizálni a rendszerüket, akkor azt szívesen fogadja, esetleg még jó útra is tér ennek hatására. Az ember a munkahelyén is sok esetben szerencsésebb, ha inkább csendben marad és nem kezdi el kritizálni az egész céget a felső vezetőktől kezdve. Aztán pedig ha tele van az a bizonyos pohár, akkor kilép, valószínű rég óta gyűlik ez már MP-ben is, el is mondta hogy neki hol lett végképp elege. Viszont teljesen logikus, hogy korábban nem kezdte el kritizálni, elvégre nem belülről szerette volna megváltoztatni a dolgokat, hanem abból kilépve, és hát úgy érezte most jött el ez a pillanat. Jól érezte? De még mennyire, sosem volt még ennyire elegük az embereknek a kormányból! És már azt is beláthatták, hogy semmi értelme a régi ellenzéktől bármit is várni, ide új kormányváltó erő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!