Orbán megeheti reggelire a békegazdaság tervét? Putyin szócsöve üzent Trump-nek ha ő lenne az elnök és le akarná állítani a háborút, Kennedy sorsára jut.
Azért ettől eléggé összefosnám magam, ha Vlagyimir Putyin ilyesmit üzenne nekem. Ráadásul az amerikai választópolgárok kevesebb mint 1%-át érdekli az orosz-ukrán háború. Azon kívül Amerikának jó az ha Európa gazdaságilag meggyengül, amit csinálhat Trump hogy nem pénzeli többé Ukrajnát és így a háború teljes költsége az EU-ra hárulna, akkor meg duplán megszívnánk. Nem csak hogy nem lenne béke továbbra sem, de még többet fizethetnénk.
Orbán nagy kampánya Trump mellett k*rvára hiábavaló volt? Béke nem lesz, de legalább védővámok lesznek, marha jót fog tenni az egyébként is szar gazdaságunknak..
Donald Trump egyértelmű, hogy a békesség hírnöke, így Isten megoltalmazza majd.
Bízunk a Hírnök győzelmében.
Hajrá Usa, és Trump.
Még az üzenetet magát is elferdíted. Putin nem azt mondta hogy Kennedy sorsára juthat. Azt mondta ő lehet a második Kennedy. Jahogy így meg már pont az ellenkezőjét jelenti mint amit sugallni próbálsz?
Vagy nem vagy tisztában vele hogy Kennedy volt az oroszok legjobb barátja és már csak ezért sem értelmezhető a mondat az általad ferdített módon vagy szándékosan akarsz hazudni. Melyik a jobb?
"Vagy nem vagy tisztában vele hogy Kennedy volt az oroszok legjobb barátja"
Te melyik törikönvyből tanultál? Az oroszok legjobb barátja? Mikor? A kubai rakétaválság alatt? Vagy a Bay of Pigs napján amikor megpróbált partra szállni Kubában?
A jobbereknek a történelemhamisítás sem probléma. Vagy csak ennyire tudatlanok és úgy pofáznak.
3-as vagyok.
6-os: nem értek egyet azzal, hogy Kennedy az Oroszok barátja lett volna, de a Kubai partraszállást speciel lefújta; a háborúpártiak (és a maffia) igen dühösek voltak rá emiatt, ez is hozzájárulhatott a megöléséhez, bár szerintem a FED államosítása volt a legfontosabb ok.
#7 Persze hogy lefújta miután a kubai néphadsereg mészárszéket rendezett az amerikai katonákból a partjain! Élete legnagyobb politikai baklövése volt. Semmi több. Amit itt előadsz az az ostoba konteósok JFK képe, a csávó semmi forradalmit nem akart, a FED-re irányulótörvénymódosításokat pedig a halála után pár hónappal megszavazta a Kongresszus.
Nem értem miért kell nektek minden olyan témában okoskodni, amiről fingotok nincs.
Japán is mészárszéket rendezett Pearl Harbornál, mégsem fújták le az ellenük folyó háborút.
A FED a mai napig magánkézben van, Lyndon Johnson azonnal visszavonta az államosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!