Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik elhiszik, hogy Trump...

Akik elhiszik, hogy Trump véget vetne az orosz-ukrán háborúnak, azok abban is hisznek, hogy egyik nap bejelentik hogy Kárpátalja visszakerült Magyarországhoz?

Figyelt kérdés
Egy a két dolog majdnem ugyanaz. Putyin fölényes győzelemre áll Ukrajnában és a békefeltételei között ukrán területek is szerepelnek, többek között. Ami azt jelenti, hogy Ukrajna mint ország felszabdalásra kerül. Medvegyev vagy ki azt mondta, hogy Kárpátalja minket magyarokat illet. Ennyi erővel akkor már azt is lecsippenthetik Ukrajnából ha már úgyis repül Zelenszkij és Ukrajna mint ország jövője kérdéses lesz, területileg biztosan nem marad érintetlen, anélkül nem lehetne békét teremteni.
nov. 3. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Én nem vagyok jós, nem tudom hogy véget tudna e vetni a háborúnak de jó lenne, örülnék neki, hátha.
nov. 3. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
Igen, igaz.
nov. 3. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Fontos lenne hogy minél hamarabb vége legyen a háborúnak, hogy ezt ki tudja jobban előmozdítani , Harris vagy Trump, nem tudom.
nov. 3. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Putyin (ha nyer) nem ad földet Magyarországnak, de nem is baj. Csak legyen vége a háborúnak, ahhoz pedig Trump győzelme kell.
nov. 3. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de erről Putyin csivavája (és szócsöve) elég világosan nyilatkozott:

[link]

„Amennyiben mégis megpróbálná, ő lehet az új JFK”. Gondolom ebben nincs semmi félreérthető.

nov. 3. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Sőt, ezen túlmenően az Etelköz is számításba jöhet.
nov. 3. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem volt még olyan a történelem során, hogy egy háborút elvesztő országot felszabdaltak?
nov. 5. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!