Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Balázs hazaárulós...

Orbán Balázs hazaárulós kijelentése után, hogy tudott maradni a poziciójában a fidesznél?

Figyelt kérdés

Fidesz is azon az állásponton van, hogy vörös szőnyegen engedné be az orszokat, ha megszállás lenne megint?

Már csak egy ilyen csúfos bukás után is, azonnal távoznia kellene a teljes fidesznek a politikától.

Orbán Balázs kijelnetése:

„Pont 56-ból kiindulva mi valószínűleg nem csináltuk volna azt, amit Zelenszkij elnök csinált 2,5 évvel ezelőtt, mert felelőtlenség, mert látszik, hogy belevitte egy háborús védekezésbe az országát.."

nov. 2. 12:13
A kérdező szavazást indított:
A fidesz a pedofil kegyelmesek és hazaárulók szövetkezete. Nemzeti hőseink szégyene.
Egyéb, kifejtem.
17 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Nem ezen az állásponton van és Orbán Balázs se ezt mondta.
nov. 2. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
A kérdés felvétele jogos. 1956 november 4-én a forradalmárok között se volt egyetértés amikor a szovjet csapatok bevonultak Budapestre, hogy hogyan tovább. Volt persze egy elszánt köménymag,akik harcoltak tovább, meg volt egy második csoport,akik bár tovább harcoltak, de abban a tudatban, hogy az amerikai felmentőhadsereg úton van, ìgy csak megérkezésükih kell kitartani,és volt egy harmadik csoport, akik a szovjet csapatok láttán azonnal letették a fegyvert. Ahogy a katonaság se állt ellen és nem állt harcban, kivétel akadt, de a legtöbb laktanya azonnal megadta magát a szovjet túlerő láttán.
nov. 2. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Hazárulókkal van tele az egész fidesz. Szégyen amit tettek az országgal. Sajnos aki nem a legnagyobb támogatottságú és egyben reményt hozó Tisza pártra szavaz 2026-ban, az is ezt a korrupt, pedofil kegyelmező, hazaáruló bandát támogatja.

[link]

0:58 mp-nél mindenki a saját fülévél hallhatja a fidesz politikai igazgatóját.

nov. 2. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Ja, de nem tudom hogy kellene ezt értelmezni (amit mondott). Ha úgy, ahogy ti értelmezitek, akkor igen, elmehet ám a büdös p....ba Orbán Balázs, és Fidesz is, hogy nem rúgta ki a pártból azonnal. Nem nagyon tudok hová állni ebben az ügyben így, hogy gyak. nem lett ez a kijelentés megmagyarázva. Nem tudok azoknak sem nekimenni, akik azon az állásponton vannak, mint te, mert lehet igazad van! Tudtommal annyi hangzott el, hogy nem úgy gondolta, ahogy azt ti értelmezitek. Hát azé' na... akkor hogy gondolta? Tudom ezt én úgy értelmezni, hogy az Orbán Balázst felmenti, csak nem az én dolgom volna ezt úgy értelmezni, hanem az Ő dolga volna elmagyarázni mit akart ezzel.
nov. 2. 12:34
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

Hogy érthette?

Támadás esetén nem harcolnánk és ezt látva az orosz sereg szomorúan hazaballagna és békén hagyna minket. Mert ez már csak így működik, ha nem küzdesz, akkor a rabló nem veszi el a pénztárcádat.

Vagy elveszi és akkor annyi, se iratod, se bannkártyáid, se készpénzed. De legalább nem lett semmi bajod.

Az országunkat is elvennék küzdelem nélkül, de legalább nem lenne semmi bajunk, belőlünk is Oroszország része válna. Tanulhatnánk az orosz nyelvet, történelmet, az ügyeinket intézhetnénk oroszul, vagy sehogy. Nem lenne már függetlenség, Magyarország. Visszajönne az, ami már volt évtizedekig. Utána Oroszország nekimenne a nagyobb országoknak is, mint Lengyelország és kötelező lenne Lengyel barátaink ellen harcolnunk, orosz lobogó alatt. Mert a lengyelek nem osztják O.Balázs nézeteit. Jó lenne?

nov. 2. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
#5 OK, csak ezt mindannyian ismerjük. Mármint azt, hogy ezt te hogy látod, miként érthette, ahogy pl. a kérdező is így érti, ahogy te. Mint írtam én ezzel nem tudok vitába szállni és nem is akarok, viszont már elnézést, de engem jobban érdekel aki tette a kijelentést, az hogy értette, mint az, hogy ti ezt hogy értelmeztétek. Mert Ő tartozik felelőséggel a kijelentéseiért, Ő neki kell ezt magyaráznia, nem nektek.
nov. 2. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
#6 Ne mentegesd a hazaárulót. Egyártelmű hogy értete. Úgy értette, ahogy mondta. Szánalom, hogy próbáljátok mosdatni.
nov. 2. 13:10
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Hát nem értitek hogy nemis azt mondta amit mondott? :D
nov. 2. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
25%
Putyin pártiak és a birkákat nem zavarja, a legszomorubb az egészben, hogy már odáig ment a propaganda, hogy a fideszesek egy része szerint nem putyin az aki háborút akar hanem ukrajna az agresszor
nov. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!