Fideszes kolléga arra hivatkozott hogy Bese atyának nincs köze a fideszhez , mit lehet mondani erre ?
1.
Látod!
A 2-est meg tudod győzni?
Van egy rakás fotó és felvétel, hogy a fideszes szervezeteket, azok helyiségeit ő áldotta meg. Ő volt a nagy fideszes szentelő pap.
A botrány után elkezdték eltüntetni a bizonyítékokat, amik a fideszhez kötik. Hát nem sikerült.
Inkább dörgölőzött a Fideszhez, ennyi köze volt hozzá. :) Beszéltek többen úgy róla az ügy után, hogy "sztárpap", nem tudom ki hogy van vele, de nekem lövésem nem volt arról, hogy ez kicsoda, meg hogy a Fidesz köreiben ismert volt...
Mit lehet erre mondani? Nem muszáj erre mondani semmit sem, ez önmagában szégyen gyalázat a katolikus egyházra nézve, hogy egy pap orgiákon vesz részt, az meg már teljesen másodlagos, hogy hetero vagy homoszexuális orgia, mert az orgián volna helyesen a hangsúly, hogy az gyalázat. Ugyanakkor figyelj, a te dolgod, hogy a fideszes kollégádat ezzel hergeled, hogy a fideszt összekened ezzel, ha erre ráharap az az Ő baja, :D de hát nézd én is katolikus vagyok, ez meg egy katolikus pap (volt), akkor ez az én bűnöm is lenne, amit Bese művelt? Vagy továbbmegyek, aki járt a miséire, annak is a bűne ez, mi több szégyellenie kellene azt, hogy a miséjére járt? Mert kb. ilyen kapcsolatban volt a Fidesz is a Besével, hogy oda dörgölőzött, közös fotók, közös mutatkozás, ilyesmi. Ha rólam kikerülne egy kép, hogy épp Bese tart misét, és az oltárnál veszem magamhoz Krisztus testét és én egy közismert Fidesz nyalonc lennék vagy egyenesen a pártnak a tagja, hát szét szednének vele egyesek, nem? Pedig lövésem nem volt arról, hogy orgiákra jár az atya, de az már senkit se érdekelne.
4.
Az ismerősöm azt mondja ezt csak a 444 irja
Az ismerősöd szerint a fotókat is az AI csinálta, mi?
Azért botrányos ez a fidesz szempontjából is, mert a fideszben biztos, hogy voltak akik tudtak a viselt dolgairól. Ezek egészen addig nem jelentettek problémát, amíg nyilvánosságra nem került.
Eleve lecsekkolják a fideszben, akik közel kerülnek hozzájuk. Amikor Bese már a Karmelitát szentelhette, akkor már tudtak róla mindent.
9.
A 2-est sikerült már meggyőzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!