Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre többen azt mondják,...

Krampusz1 kérdése:

Egyre többen azt mondják, hogy Orbán Putyinnal közösen egy nagy megosztott, háborúzó Európát szeretne, ahol tudnának a zavarosban halászni?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez lehetséges? Háborút akar Orbán?

Ezért Putyin szerelmese, ezért Trumpot akarja, ezért örvend, ha egy országban orosz befolyásoltság van?

nov. 2. 09:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
#10 Konkrétan tényeket írt le a csávó. De tudom, a jobboldalon a tények ballib propagandának számítanak. Ti a Bush kormányzat által csak "alternatív tényeknek" nevezett tényekben hisztek. Ezek azok a tények, amiket a kedvenc politikusaitok állítanak, de bizonyítékuk nincs rá. Illetőleg ami nem történt meg, DE MEGTÖRTÉNHET! és akkor huj-juj mi lesz!
nov. 2. 11:27
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
10, én csak a 888-at, a Pesti Srácokot, az M1-et és az 0rig0-t nézem és ebból vonom le a következtetéseimet. Ezek szerint, ezek a médiumok valamiféle propagandát közölnének? Mit kell, akkor nézni, hogy önálló véleményem legyen? Telexet, vagy 444-et?
nov. 2. 11:28
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

#12 Elvesztett sajtóperek száma alapján, jobban járnál vele:

"Régi szokásunkhoz híven idén is kikértük a Fővárosi Törvényszéktől, hogy melyik sajtótermék mennyi sajtó-helyreigazítási és személyiségi jogi pert vesztett a múlt évben. A bíróságtól kapott adatok szerint a legtöbb, összesen 7 sajtópert a Magyar Nemzet vesztette el, személyiségi jogi perek tekintetében pedig a Mediaworks lett a negatív rekorder 25 elmarasztaló ítélettel. Az Átlátszó, az RTL és a Telex az ellene indított perek mindegyikét megnyerte, a Pesti Srácok viszont az összes ügyét elbukta."

[link]

Tudom, tudom. A Fővárosi Törvényszék is libsipropagandát adott csak át az Átlátszónak. :)

nov. 2. 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:
#8 te hazudsz, az a baj
nov. 2. 13:53
 15/15 anonim ***** válasza:
64%
Tetszik ahogy a ruszki propagandista ballibsi propagandázik.
nov. 2. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!