Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért vették fel a...

A magyarok miért vették fel a maszkot 2 héttel azután, miután az Orbán bejelentette, hogy nem ért semmit sem?

Figyelt kérdés
ma 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Nehogy elkapjuk 0rbántól a kórt.
ma 16:07
 2/8 A kérdező kommentje:

1.

de akkor fölvehetted volna előtte is amikor még Orbán nem parancsolta miért csak Orbán parancsára vették föl az emberek?

ma 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
És te elhiszed, mert "Orbán mondta"? Azt se hidd, amit kérdez ;)
ma 16:17
 4/8 A kérdező kommentje:

3.

Én nem vettem föl.

De azt tudom hogy ti elhiszitek amit Orbán mondott ,mert mindenki más azonnal főlvette a maszkot az ahogy bejelentette.

ma 16:27
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
39%

"Kolompárovics"

És még te jelentgetsz engem...

"szóval az a lényeg hogy Orbán azt mondta "

Egyrészt ha tudnál bármit is a nagyvilágról, akkor tudnád, hogy Orbán semmi mást nem csinált, csak azt követte, ami a világban előtte már megtörtént. Én értem, hogy még magyarul sem tudsz, nemhogy "külföldiül", de mire Orbán ezt mondta, addigra a fél világban maszkot hordtak. Még ezzel is le voltunk maradva.

"nem tudom hogy érted-e gondolom nem fogod megérteni mert ez már bonyolult neked."

Nem értem, mivel veled ellentétben, engem nem érdekel, hogy mit mondott Orbán. Volt és van is jobb dolgom. Sajnálom, hogy neked már csak ez maradt.

ma 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Kit érdekel már a Covid?
ma 16:55
 7/8 A kérdező kommentje:

5.

Sejtettem,hogy nem tudod fölfogni hogy miről van szó ,tehát nem az általános maszkhordásról van szó hanem arról hogy egy hosszú idő után nem kellett már kötelezően a maszkot hordani,

akkor te levetted

tehát de még a vírus volt de az téged nem zavart!

aztán Orbán bejelentette hogy jó is volt hogy levetted mert a maszk nem ért semmit

erre két hétre rá Orbán bejelentette hogy vedd föl a maszkot ami nem ér semmit,

te meg fölhúztad a pofádra bugyit!

érted?? de szerintem nem érted

ma 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:
63%

Hát jah, nem ért semmit, de azért törvényileg kötelezővé tették hogy pl. tömegközlekedésben, zárt helyeken, munkahelyeken stb. kötelező viselni :D

A Kormánynak annyi esze sincs mint annak a darab maszknak :DDD

ma 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!