Az, hogy lehetséges, hogy az egyre romló gazdasági adatok, az egyre inkább működésképtelen közszolgáltatások és az ország állapota ellenére, nincs, még egy apró megmozdulás sem, ami a kormányváltásra irányulna? A magyar nem mérgesek?
2024 második negyedévében 1,3 százalékkal múlta felül a magyar gazdaság teljesítménye az egy évvel korábbi szintet. Ezzel a magyar GDP növekedés az Eurostat adatai szerint az élmezőnybe tartozik és a 8. legjobb helyet érte el az Európai Unión belül. A hazai gazdaság bővülése megelőzi többek közt a belga, a francia, az olasz, a holland, a román, a lett vagy éppen a német gazdaság teljesítményét – idézi az MTI a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közleményét.
A második negyedévben ezáltal tovább folytatódott hazánk felzárkózása az EU átlagához, hiszen a magyar növekedés több mint kétszeresét éri el az Eurozóna (0,6 százalék) bővülési ütemének és lényegesen kedvezőbb, mint a 0,8 százalékot elérő uniós átlag.
Ennyire volt pl romló adat augusztusban....de nézd vissza az elmúlt 10 évet, hátha megvilágosodsz.
Amúgy ... egyszerű, nálatok 14 éve nap mint nap megbukik a kormány, összeomlik az államháztartás, államcsőd van.... ezzel szemben azért nincs " megmozdulás", mert az emberek döntő többsége egyáltalán nem ezt érzi, tapasztalja... ilyen egyszerű!
Nálad minden hülye szembejön az autópályán, de te, TE aztán a jó irányba haladsz ..ja nem.
És attól, hogy velem személyeskedsz és engem sértegetsz, még nem lesz az ország recesszióban? Vagy, jobb adatok jönnek tőle az év végén? A forint árfolyam javulni fog az én sértegetésemtől?
Nem én vagyok felelős ezekért az eredményekért, de az ország, meg olyan, mintha jóváhagyná, hogy semmi gond, hogy lassan csődben vagyunk, mennyünk előre, nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!