Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán megvadult? Miért provoká...

Orbán megvadult? Miért provokálja folyamatosan az európai uniót?

Figyelt kérdés

Direkt a vitatott grúz választás után utazott oda mintha direkt provokálni akarna .

Illetve elküldi állítólag Szijjártót egyedüli EU országként a minszki eurázsiai biztonsági csúcsra ami az ellen NATO .

Mintha minden nap provokálni akarna.

okt. 30. 18:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
39%
#20 Itt nem a nyugdíjasok vannak megvezetve, hanem te.
okt. 30. 23:25
 22/30 A kérdező kommentje:

A közmédiabol frocsog a propaganda és a gyűlölet keltes és egy európai országban sincs is csak Moszkvában a peldakepeteknel

Az nem normális hogy folyamatosan az ellenzéki politikusokat járatja le plusz migránsok és melegek elleni gyűlöletre uszit.

Sok nyugdíjas elhiszi hogy Németország és Svédországban már minden nap robbantanak és keselgetnek igen van ilyen de messze nem olyan gyakori mint ahogy az be van állítva a nyugat meg mindig előttünk van mindenben nem hanyatlik.ugyan azt a hülyeséget amit Kádár vert a fejetekbe fiatalon most Orbantol elhiszitek mert öregek letettek és hiszekenyek .

A nyugdíjas ember nincs felkészítve a 21 sz média világára. nem tudja mi a hiteles infó és mi az amivel direkt megvezetik. Azért van hogy pl a bűnözők felhívják őket és pénzt tudnak kicsalni mert elhiszik nekik hogy unokájuk bajban van stb ahogy a bűnözők a kormány is ezt használja ki

okt. 31. 08:00
 23/30 A kérdező kommentje:

Nemtudom ti fidesz szavazók mire gondoltok amikor pl egy Putyint barátként kezeltek amikor poloniumot küldott a politikai ellenfelenek vagy egész családokat irtottak ki akik megkerdojeleztek a hatalmat

Iránnal barátkozik ahol ha nő vagy és nem veszed fel a kendőt kiverik a szemed és elnyomják a népet

Vagy Eszak Koreaval ami rosszabb meg a mi Rákosi Matyasunknal is tomegeket eheztet és gyilkol le .

Ilyen erőkben kellene nekünk megbízni?

Vagy a komcsi Kínában ami ugyan már nyíltan nem észak Korea de a színfalak mögött ugyan olyan hatalom éhes kommunista ország.

Ezzel az országokkal akarjátok fejleszteni a gazdasági kapcsolataink?

Mi a garancia hogy nem építenek be pl egy kritikus hibát Paks 2 egyik rendszerébe amit később aktívalnak mint Izrael a csipogokkal ?

Gyilkosokban nem lehet megbízni és nem lehet üzletelni

Azerbajdzsánt kihagytam na O meg elkergetett egy keresztény népet a lakhelyéről ahol több ezer évig éltek

És a nagy keresztény védő kormányunk jó barátja.

Csak nem értem erről nem tud a fidesz szavazó vagy nem érdekli???

okt. 31. 08:33
 24/30 anonim ***** válasza:
41%

19 - "Nem ő akar miniszterelnök lenni - a szavazók akarják, hogy ő legyen a miniszterelnök, mert a szavazók szerint ő a legjobb jelenleg miniszterelnöknek."

Jól meghülyítettek téged, kiscsíra!

Orbán remeg a hatalomért, és mindent alárendel (leginkább az ország érdekét) a személyes karrierjének!

Orbán Magyarország szégyene, Európa bohóca - Putyin pincsije!

okt. 31. 09:02
 25/30 A kérdező kommentje:

Brüsszelben hatalmas szája van de mikor Putyinekhoz megy váratják 2 órát egy székben, kínjában össze csinálja magát.

Orban egy nagy korupt tolvaj banda vezére de mikor tomeggyilkosokhoz utazik akor fülét farkát behuzza és azt csinálja amit mondanak szerintem pontosan tudja hogy Putyinekkal nem lehet szórakozni.

okt. 31. 10:57
 26/30 anonim ***** válasza:
44%

#25 Csak szólnék, hogy nem csak rettentően nevetséges, hogy ilyesmiket találsz, ki de egyben szánalmas is és megmutatja mennyire tudod te is hogy megint vesztésre álltok.

Ha kicsit is azt éreznéd, hogy ti fogtok nyerni akkor nem ilyen szánalmas propagandával vergődnél ezen az oldalon.

De még te is tisztában vagy vele, hogy mennyire esélytelenek vagytok. megint.

okt. 31. 12:49
 27/30 A kérdező kommentje:

Azt nem értem miért vagytok ti fideszesek ilyen szektasok a nyugdíjas öreg apám is 140 e Ft nyugdíjat kap a mai infláció és a mostani egészségügyi rendszerünk mellé nem jár el sehova otthon nézi a közmédiát és úgy ki van mosva az agya hogy fanatikus fideszes .

Nektek mindegy hogy mi van az ország meg az se érdekel titeket ha elveszik a megtakarításotok titeket egy dolog érdekel a nephulyites a fidesz show.

Eljatszatok mennyire nemzetiek vagytok aztán eladjatok az országot az orosznak és kinanak

+ Tele vagytok ilyen Bese Gergő Szajer Jóska Borkai Zsoltokkal akik bort isznak aztán vizet prédikálnak

okt. 31. 14:30
 28/30 A kérdező kommentje:

Szerintem aki fideszes az már a hite miatt mert nincs benne semmi logika .

Gazdaságunk 2. negyedévben van recesszióba egészségügyi rendszerünk romokban oktatási rendszerünk a 70 es évek színvonalán ahogyan a vasutunk is

Fidesz csak stadiont tud építeni meg emlekparkokat lombkorona osvenyeket kastélyokat 10 * áron hogy le tudja nyúlni a közpénzt

okt. 31. 14:50
 29/30 anonim ***** válasza:

Anyám is fideszes volt, méghozzá a rosszabbik fajtából.

Most már észhez tért, és hányingere van a ruszkibérenc Orbántól - az anyukáját '56-ban oroszok megerőszakolták...

Azt nem tudom, hogy eddig mit evett ezen a dagadt idiótán, de végre magához tért.

okt. 31. 18:25
 30/30 A kérdező kommentje:

18 ban és 22 ben én is rájuk szavaztam

Igazából csak tavaly ebredtem én is ontudatra előtte én is elhittem a nemzeti dumajukat mert amúgy én ízig vérig jobboldali szavazo voltam de a fidesz csak hazudja hogy nemzeti.

Miotta öntudatra ébredtem szenvedélyesen gyűlölöm őket és a minden napos hazugsagaikat és az igazság kiforgatasaikat.szerintem a propagandajuk osszealitasat pszihologusok segithetik annyira mélyen hat az emberekre úgy állítják be mint ha aki nem lenne fideszes az nem lehetne nemzeti és magyar

Vagy mintha nemzeti dolog lenne utalni a melegeket migránsokat ami nem igaz

okt. 31. 20:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!