Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visszavettetek már a fogyasztá...

Visszavettetek már a fogyasztásotokból a negatív gazdasági hírek, bizonytalanság miatt?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszára is kívánvsi vagyok, akik beismerik, hogy régebben nem estek túlzásba a spórolással.

Aki eddig sem szórta a pénzt, csak mert volt, ti nem "felesleges", de számotokra fontos dolgokat, pl. nyaralást, lakásfelújítást, autó lecserélését és hasonló dolgokat elhalasztottatok?

Összességében mikor és mennyire húztátok össze eddig a nadrágszíjat akár felesleges, akár fontos dolgok kapcsán amiatt, hogy úgy érzitek, jobb most több tartalékot képezni, meghagyni?

okt. 30. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehogy vettem vissza.
okt. 30. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Amikor a havi jövedelmemből már nem tudtam félretenni 100 ropit, csak a felét, akkor felülvizsgáltam a fogyasztási szokásaimat.

Időben meg egybeesett a dolog a kormány valamelyik győzelmi jelentésével, hogy milyen fasza nekem. Csak én mást tapasztaltam.

okt. 30. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát én feltankoltam a háztartást tartós élelmiszerekkel, de már 2-3 hete. Felőlem jöhet az újabb infláció.
okt. 30. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Még nem, majd egy két három hónap múlva.
okt. 30. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
vállalkozó vagyok és azt tapasztalom már vagy két éve hogy alig van megbízás az előző évekhez képest, úgyhogy az emberek igen, visszavettek!!
okt. 30. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Már 2 éve visszavettünk a fogyasztásból, nem költünk felesleges dolgokra. Meglepően jól ki lehet jönni a saját márkás termékekkel is.
okt. 30. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

külföldön élek és annyit költök amennyit nem szégyellek ezért élek külföldön

ti is megtehetnétek de tőletek pont ezt veszik el....

okt. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!