Visszavettetek már a fogyasztásotokból a negatív gazdasági hírek, bizonytalanság miatt?
Olyanok válaszára is kívánvsi vagyok, akik beismerik, hogy régebben nem estek túlzásba a spórolással.
Aki eddig sem szórta a pénzt, csak mert volt, ti nem "felesleges", de számotokra fontos dolgokat, pl. nyaralást, lakásfelújítást, autó lecserélését és hasonló dolgokat elhalasztottatok?
Összességében mikor és mennyire húztátok össze eddig a nadrágszíjat akár felesleges, akár fontos dolgok kapcsán amiatt, hogy úgy érzitek, jobb most több tartalékot képezni, meghagyni?
Amikor a havi jövedelmemből már nem tudtam félretenni 100 ropit, csak a felét, akkor felülvizsgáltam a fogyasztási szokásaimat.
Időben meg egybeesett a dolog a kormány valamelyik győzelmi jelentésével, hogy milyen fasza nekem. Csak én mást tapasztaltam.
külföldön élek és annyit költök amennyit nem szégyellek ezért élek külföldön
ti is megtehetnétek de tőletek pont ezt veszik el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!