Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz hívek! Mit szóétok...

Fidesz hívek! Mit szóétok hozzá, hogy egy angol font majdnem 500 forint?

Figyelt kérdés

okt. 30. 11:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Igen, de ha balliberális kormány lenne, akkor kicsit javulna a forint, de Magyarország is teljesen elvesztené a szuverenitását."

Az lenne a legjobb. A magyar, mint látjuk, alkalmatlan arra, hogy önálló országot birtokoljon, kormányozzon. Már rég jobb lenne, ha egy osztrák vagy német tartomány lennénk

okt. 31. 12:56
 32/35 A kérdező kommentje:
Lehettünk vna de a magyarok nem engedték. Amúgy valószínű h nem lenne olyan fejlett az ország de nem is ez a maffia kormány lenne amely csak rabol
okt. 31. 15:56
 33/35 anonim ***** válasza:

31-es!

Én írtam amire reagáltál.

Elvileg igazad is van, az a probléma, hogy akkor csak kihasználnák az országot, a magyarokat. Hiába lennénk mondjuk Ausztria része, biztos vagyok benne, hogy olyasmi helyzetben lennénk, mint pl egy afrikai gyarmata valamlyik európai országnak.

okt. 31. 16:30
 34/35 anonim ***** válasza:
Már 500 forint felett van az angol font árfolyama. Ilyen se volt még. Az euróé pedig átlépte a 415-öt (ilyen is csak egyszer volt eddig 2022 őszén).
dec. 2. 14:49
 35/35 anonim ***** válasza:

34-es!

Amikor 400 Ft lett az angol font, akkor sem volt még előtte olyan, hogy 400 Ft volt. Most 500, évek múlva majd 600 lesz, akkor sem lesz semmi

dec. 2. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!