Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz hívek! Mit szóétok...

Fidesz hívek! Mit szóétok hozzá, hogy egy angol font majdnem 500 forint?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 11:01
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Igen, de ha balliberális kormány lenne, akkor kicsit javulna a forint, de Magyarország is teljesen elvesztené a szuverenitását."

Az lenne a legjobb. A magyar, mint látjuk, alkalmatlan arra, hogy önálló országot birtokoljon, kormányozzon. Már rég jobb lenne, ha egy osztrák vagy német tartomány lennénk

tegnap 12:56
 32/33 A kérdező kommentje:
Lehettünk vna de a magyarok nem engedték. Amúgy valószínű h nem lenne olyan fejlett az ország de nem is ez a maffia kormány lenne amely csak rabol
tegnap 15:56
 33/33 anonim ***** válasza:

31-es!

Én írtam amire reagáltál.

Elvileg igazad is van, az a probléma, hogy akkor csak kihasználnák az országot, a magyarokat. Hiába lennénk mondjuk Ausztria része, biztos vagyok benne, hogy olyasmi helyzetben lennénk, mint pl egy afrikai gyarmata valamlyik európai országnak.

tegnap 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!