Igen, még a budin is figyelne téged, mint népegészségügyi biztos. Ezt szeretted volna olvasni?
okt. 30. 08:45
2/16 anonim válasza:
Én azon röhögök, hogy miközben semmit sem tudunk 1,5 évvel a választások előtt, hogy egyáltalán, milyen jelöltekre lehet szavazni -nyilván majd jön a kommentelő, aki elmagyarázza, hogy ez taktika a lejáratások ellen- én belegondolok, hogy, ha esetleg megnyernék a választást, milyen mókás helyzetet eredményezhetne az, ha mondjuk a nyertes képviselők, mondjuk negyede, vagy fele, megbukna a belbiztonsági átvilágitáson és nemzetbiztonsági kockázatot jelentenének. Akkor, mi van?
okt. 30. 08:51
3/16 anonim válasza:
Nem
okt. 30. 09:10
4/16 anonim válasza:
Még egy éves sincs a Tisza ebben a formájában. Mégis mit vársz tőlük?
A Fidesz 1988. március 30-án alakult. Mit tudsz róluk, mit csináltak 1988. október 30-ig? Mit lehetett tőlük várni?
Ehhez képest Magyar Péter 2024. március 15-én hirdetett zászlóbontást és 2024. április 10-én jelentette be, hogy a Tisza szineiben indul az EP és önkormányzati választásokon. Majd az EP-ben 7 parlamenti helyet szereztek ami a magyar mandátumok 1/3-a, a fővárosi közgyűlésben 10-et.
okt. 30. 09:33
5/16 anonim válasza:
4, fura, a fidesz nem nyerte meg az első választását, ezzel azt akarod mondani, hogy a Tisza is ezen az úton van?
okt. 30. 09:43
6/16 anonim válasza:
A Tisza-fanok valószínűleg erre számítanak, mert legalább 90%-uk senkit nem tud megnevezni a pártból rajta kívül.
okt. 30. 09:46
7/16 anonim válasza:
Nem.
Azt akarom mondani, hogy egy év sem telt el azóta, hogy a Tisza a belpolitikai porondra lépett, de helyből már nagyobbat ugrott, mint a fidesz ugyanennyi idő alatt nekifutásból.
De az egyszeri magyar már azt fikázza, hogy miért nincs komplett kormánylista, választási program (ami a fidesznek már 15 év nincs), több tucat ismert és elismert zseniális politikus, meg hasonlók.
okt. 30. 10:38
8/16 anonim válasza:
Viszont amikor a Fidesz elindult, nem az ő propagandájukat harsogta a média fele.
okt. 30. 11:17
9/16 anonim válasza:
7, akkor, ezek szerint a Tiszának sem lesz választási programja? Mire is kellene akkor leváltanunk őfelségét? Egy igéretre?
okt. 30. 11:22
10/16 anonim válasza:
Ez nálad miből jött le? Diszlexiás vagy, vagy te vagy az egyszeri magyar?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!