Ha holnap lennének a választások, kire szavaznál?
Háát Orbán szerint büszke Magyarország
Kérdem én mire?
A halott egészségügyre, esetleg a munkanélküliségre,ja vagy a tripla bolti élelmiszerárakra?
HAJRÁ TISZA PÁRT kell a változás itt az ideje
"a munkanélküliségre"
Hol van munkanélküliség? Én inkább egy csomó betöltetlen állást látok még mindig...
Nem tudom milyen környéken élsz,de hidd el nagyon sok helyen nincs munka, munkanélküliek az emberek (nem magamról beszélek hála istennek van munkám)
De nagyon sok munkanélküli település van,ahol pl.egy gyárba szeretnének dolgozni operátor pozícióba,aztán felveszik a gyárak a támogatást,és az ember(ek) nem is dolgoznak
Ja,és igen rengeteg kínai akkumulátor gyár van,ahol szinte apró pénzért dolgoztassák az embereket
Ezen kellene változtatni hogy emeljék a fizetéseket,és ne diákhitelre bíztassa Orbán a fiatalokat! Ezért csak a Tisza pártra szavazok 2026 ban
Bő nyállal a Fideszre szavaztam, de ami most megy ezzel a Keleti Nyitással, az már nem az én irányvonalam!
Mivel ezt az őrületet jelenleg csak a Tisza képes megállítani, így egyértelmű hogy rá fogok szavazni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!