Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha holnap lennének a választás...

Ha holnap lennének a választások, kire szavaznál?

Figyelt kérdés

okt. 29. 21:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
26%
Magyar Petya is ugyan úgy lopni fog😂
nov. 1. 14:23
 22/37 anonim ***** válasza:
24%
Senkire! A magyar (!) emberek széles rétegeinek képviseletére éretlen a jelenlegi választék.
nov. 1. 14:55
 23/37 anonim ***** válasza:
45%
Csskis FIDESZ! 🍊
nov. 1. 20:56
 24/37 Hajra_Tisza ***** válasza:
43%
Tiszára.. minden nem Tisza pártra leadott szavazat csak egy újabb Fidesz kétharmad esélyét növeli.
nov. 2. 01:23
 25/37 anonim ***** válasza:
77%

Háát Orbán szerint büszke Magyarország

Kérdem én mire?

A halott egészségügyre, esetleg a munkanélküliségre,ja vagy a tripla bolti élelmiszerárakra?

HAJRÁ TISZA PÁRT kell a változás itt az ideje

nov. 3. 19:10
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

"a munkanélküliségre"

Hol van munkanélküliség? Én inkább egy csomó betöltetlen állást látok még mindig...

nov. 3. 19:12
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen környéken élsz,de hidd el nagyon sok helyen nincs munka, munkanélküliek az emberek (nem magamról beszélek hála istennek van munkám)

De nagyon sok munkanélküli település van,ahol pl.egy gyárba szeretnének dolgozni operátor pozícióba,aztán felveszik a gyárak a támogatást,és az ember(ek) nem is dolgoznak

nov. 3. 19:26
 28/37 anonim ***** válasza:
64%

Ja,és igen rengeteg kínai akkumulátor gyár van,ahol szinte apró pénzért dolgoztassák az embereket

Ezen kellene változtatni hogy emeljék a fizetéseket,és ne diákhitelre bíztassa Orbán a fiatalokat! Ezért csak a Tisza pártra szavazok 2026 ban

nov. 3. 19:32
 29/37 anonim ***** válasza:
42%

Bő nyállal a Fideszre szavaztam, de ami most megy ezzel a Keleti Nyitással, az már nem az én irányvonalam!

Mivel ezt az őrületet jelenleg csak a Tisza képes megállítani, így egyértelmű hogy rá fogok szavazni!

nov. 4. 04:03
 30/37 anonim ***** válasza:
32%
29) A keleti nyitás egyértelműen szerept a Fidesz utolsó 2010-es választási programjában.
nov. 4. 07:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!