Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter szerinted jött,...

Magyar Péter szerinted jött, vagy küldték?

Figyelt kérdés

okt. 28. 07:07
A kérdező szavazást indított:
jött
küldték
29 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Kilóra megvették
okt. 28. 07:27
 2/18 D-Mano ***** válasza:
36%

Az 120%, hogy küldték:

-megjelenése után egyből volt stábja és sok pénze a tüntetésekhez

-a facebook algoritmusok kezdetektől extrém módon támogatták a róla szóló hírek és az ő posztjainak terjedését

Azt nem tudom, hogy kik küldték, és miért. Lehetőségek szerintem:

-a Fidesz küldte, hogy hack-elje meg az ellenzéket, úgy mint annó Márki-Zay Péter, hogy a Fidesz könnyen legyőzhesse/ eljátszhassa, hogy van ellenzéke??

-a Fidesz küldte, mert érzi a vesztét, és létrehozott egy pártot, ahová átmentheti a vagyonát/hatalmát??

-a Fidesz mögött is álló háttérhatalom küldte, mert érzi, hogy a Fidesz-projekt már nem elég működőképes, kell egy új fedőpárt nekik??

-más háttérhatalmi körök vagy az USA küldte, hogy növeljék a befolyásukat Magyarországon??

okt. 28. 07:36
 3/18 anonim ***** válasza:
62%
Küldték
okt. 28. 07:43
 4/18 A kérdező kommentje:
4, én nem vagyok hivatott dönteni a kérdésben és nem is szeretnék állást foglalni, de csak 20on sok évig volt annak a pártnak és közösségnek a tagja, aminek most nekiment. Bocsájtassék már meg a véleménye annak, ha valakiben ez esetleg felmerül, mint gondolat és nem fogad el automatikusan mindent, amit lát.
okt. 28. 07:53
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
Maga a jó Isten küldte közénk!
okt. 28. 08:14
 6/18 anonim ***** válasza:
12%

"20on sok évig volt annak a pártnak és közösségnek a tagja"

Na és? Eléggé sokan leléptek már a Fideszből, még alapító tagok is. Magyar ráadásul csak egy szimpla tag volt, nem végzett politikai tevékenységet.

A Fidesznek 2011-ben 40320 tagja volt, 2015-ben már csak 35000.

[link]

[link]

okt. 28. 08:32
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Küldték, volt stáb, felhajtás, netes média, rendezvény, 100 milliós lóvé egy gyakorlatilag nem létező párt mögött...

Ez több, mint gyanús.

okt. 28. 08:33
 8/18 A kérdező kommentje:
7, rossz embertől kérdezed, mivel én csak a kérdező vagyok én szeretnék válaszokat kapni.
okt. 28. 08:34
 9/18 Krampusz1 ***** válasza:
10%

Szerintem egyszerűen besokalt, látta mivé vált a fidesz, milyen irányba tart, és nem akar 5-10 év múlva egy orosz típusú diktatúrában élni a gyerekeivel.

A fidesz nagyon jó dolgokat mondott az elején, "oroszok kifelé, leépíteni a bürokráciát, felvirágoztatni az országot", stb....és kiderült lassan, hogy a vezető elmebeteg, és egy diktatúrát szeretne lassanként.

Egyre többen fognak a fideszből kilépni, és segítenek majd felszámolni-ellapátolni ezt a szart.

okt. 28. 08:42
 10/18 A kérdező kommentje:

10, nem nagyon látszik az, hogy sorra hagynák ott a süllyedő hajót.

Oké, vannak kritikák, még azt is adom, hogy sohanemlátott méretű belső kritika és mocskolódás van, már saját magukkal is, de nem látszik az, hogy 1-2 médiamunkást leszámitva esne szét a párt és lépnének ki az emberek.

okt. 28. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!