Magyar Péter szerinted jött, vagy küldték?
Az 120%, hogy küldték:
-megjelenése után egyből volt stábja és sok pénze a tüntetésekhez
-a facebook algoritmusok kezdetektől extrém módon támogatták a róla szóló hírek és az ő posztjainak terjedését
Azt nem tudom, hogy kik küldték, és miért. Lehetőségek szerintem:
-a Fidesz küldte, hogy hack-elje meg az ellenzéket, úgy mint annó Márki-Zay Péter, hogy a Fidesz könnyen legyőzhesse/ eljátszhassa, hogy van ellenzéke??
-a Fidesz küldte, mert érzi a vesztét, és létrehozott egy pártot, ahová átmentheti a vagyonát/hatalmát??
-a Fidesz mögött is álló háttérhatalom küldte, mert érzi, hogy a Fidesz-projekt már nem elég működőképes, kell egy új fedőpárt nekik??
-más háttérhatalmi körök vagy az USA küldte, hogy növeljék a befolyásukat Magyarországon??
Küldték, volt stáb, felhajtás, netes média, rendezvény, 100 milliós lóvé egy gyakorlatilag nem létező párt mögött...
Ez több, mint gyanús.
Szerintem egyszerűen besokalt, látta mivé vált a fidesz, milyen irányba tart, és nem akar 5-10 év múlva egy orosz típusú diktatúrában élni a gyerekeivel.
A fidesz nagyon jó dolgokat mondott az elején, "oroszok kifelé, leépíteni a bürokráciát, felvirágoztatni az országot", stb....és kiderült lassan, hogy a vezető elmebeteg, és egy diktatúrát szeretne lassanként.
Egyre többen fognak a fideszből kilépni, és segítenek majd felszámolni-ellapátolni ezt a szart.
10, nem nagyon látszik az, hogy sorra hagynák ott a süllyedő hajót.
Oké, vannak kritikák, még azt is adom, hogy sohanemlátott méretű belső kritika és mocskolódás van, már saját magukkal is, de nem látszik az, hogy 1-2 médiamunkást leszámitva esne szét a párt és lépnének ki az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!