Mikor számolják fel már a pedofil hálozatot? Újabb Pedo ügy!
18-as
"A kèt meleg-pedofil influencer, Lakatos, ès Osvàth egyik sem Fideszes. Hiába próbálják egyesek a Fideszt komplett pedofilnak beállítani. Bite Zsolt sem Fideszes volt."
Sem Osváth, sem Lakatos Márk, sem Bite nem követett el pedofil bűncselekményt. Én értem, hogy baromi kellemetlen egy fidesz-szavazó számára, hogy eddig csak a Fidesznek vannak saját pedofiljai (ráadásul K. Endre Orbán tudtával kapott kegyelmet), de attól, hogy minden fórumon leírjátok Bitéről, Osváthról és Lakatosról, hogy pedofil, még nem fog valóra válni a dolog, és ez amúgy a mocskos Pedofideszt sem menti fel.
Akkor tényszerűen: Lakatos Márk ellen egyelőre van egy vád, ami vagy igaz, vagy nem.
Bite gusztustalan, amit csinált, de szintén nem pedofília, ráadásul éppen a Fidesz kormány vitte le 14 évre a beleegyezési korhatárt.
Osváth ügye meg aztán tényleg nagyon távol áll bármiféle bűncselekménytől.
Mégegyszer: értem, hogy nehéz értelmezni azt a paradoxont, hogy valaki egyszerre fidesz-szavazó, és a pedofilokat is utálja. De a tények, és a valóság elferdítése nem fogja megoldani ezt az ellentmondást.
Tévedés, ezt a Fidesz csinálja. Sajnos működik nekik.
23-as
A 22-es szerintem a Fideszre gondolt, hiszen jelenleg ők a kommunisták, és leginkább a balosok.
25
Mi nem jött össze?
Jelenleg a Fidesz a legnagyobb komcsi párt. Ez tény. Majdnem az egész bagázs KISZ tagokból, meg ex besúgókból áll (ugye, azokat a bizonyos ügynök aktákat csak nem tették nyilvánossá...), kommunista ársapkákat vezetnek be, kommunista országokkal üzletelnek, állandóan az "imperialista Nyugat" ellen harcolnak, stb. Hagy ne kelljen
sorolnom.
Az általad felsorolt pártok nem a kedvenceim, ezek közül egyedül a Jobbikra szavaztam, utoljára 2018-ban. A gyermekvédelmi törvényből meg idézz már nekem, melyik az a része, ami bármiben is többet nyújt, mint a régi törvények?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!