Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gulyás Gergelynek lett barátnője?

Gulyás Gergelynek lett barátnője?

Figyelt kérdés

Október 23 alkalmából Romániában járt körutat Gulyás Gergely. És volt vele egy nő, akit nem tudok hova rakni. És minden helyszínen ott volt,bde nem mondott beszédet seholsem. Nem találtam egyik alapítványnál sem, hogy annak a vezetője lenne, vagy politikus lenne.

Ba valaki tudna valamit róla, akkor az írna róla valamit? Mert engem érdekel!

Nem szeretnék, rossz hangvételű válaszokat. Köszönöm

[link]

okt. 26. 20:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%

Bayer elmondta, hogy jó pár fideszes van, akikről tudni lehet, hogy meleg, ilyen volt Szájer, de ilyen Gulyás és Szíjjártó is.

okt. 27. 04:19
 12/34 anonim ***** válasza:
30%

"Bayer elmondta, hogy jó pár fideszes van, akikről tudni lehet, hogy meleg, ilyen volt Szájer, de ilyen Gulyás és Szíjjártó is."

De Bayer ezeket a neveket is mondta, vagy csak a mondatod első felét? Hol mondta, ha mondta?

okt. 27. 05:53
 13/34 anonim ***** válasza:
35%

Nem tőle vannak a nevek, csak ha valaki követi a magyar politikát, akkor ezekről tud, adott esetben van egy politikus ismerőse. Bayer is erre utalt és innen tudják nagyon sokan.

okt. 27. 23:10
 14/34 anonim ***** válasza:
56%

"ha valaki követi a magyar politikát, akkor ezekről tud"

Én követem, de csak pletykák vannak...

okt. 28. 06:58
 15/34 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok;

[link]

A linken van egy olyan kép, ahol virágot ad át egy faszi egy világos nepviseleges hölgynek, aki a Gulyás mellet áll. Én úgy gondolom, higy a barátnője lenne. Vagy tudtok róla bármit is?

okt. 28. 17:44
 16/34 anonim ***** válasza:
Az nem népviselet. :)
okt. 28. 17:54
 17/34 A kérdező kommentje:
Ha nem népviselet, akkor mi? Lehet rosszul tudom, akkor javíts ki kérlek, nem állok ellent az újnak
okt. 28. 19:14
 18/34 anonim ***** válasza:

Hát valami zsinórozással, mondjuk magyaros motívumokkal díszített izé, de nem népviselet, mert az ilyesmi lenne:

[link]

okt. 28. 19:17
 19/34 anonim ***** válasza:
72%
Bese atya az.
okt. 30. 16:10
 20/34 anonim ***** válasza:
41%
Egy műsorvezető, riporternő. De nem mondom meg mi a neve, mert nagyon ellenségesek vagytok.
okt. 30. 20:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!