Magyarországon mikor fogják lebontani a korszerűtlen paneleket, és helyükre modern zöld lakásokat építeni?
A panel lakások nem csak rondák, nem csak a volt kommunista rendszer csúfságait őrzik, de energetikailag igen korszerűtlenek ami komoly versenyképességi hátrány, mert a rezsicsökkentést azt nyilván adóból kell fizetni, de a magas adók meg versenyképtelen helyzetbe hozzák a magyar vállalatokat.
Nemrég voltunk Európa lenézett muzulmán országának, Albániának a fővárosában Tirane-ban. Megdöbbenve láttuk, hogy ott a lakások fele új építésű, és mindenhol építik az újakat. Persze ott is vannak még régi panel putrik, de sokkal kevesebb arányaiban mint Magyarországon. Ha az albánoknak van erre pénzük, akkor nekünk miért nincs?
Igen, google mapsen már én is néztem, Tirana különbül néz ki, mint az ocsmányul lepusztult, gettósodó pesti belváros.
Panelokat nem igazán bontanak sehol, amennyire tudom. A rengeteg ember, aki mondjuk egy tízemeletesben lakik, hová megy utána? És ha egy egész lakótelepről beszélünk?
Amikor veszel a panelokban lakó embereknek zsebből lakást.
Gondolom, nem okoz komoly problémát számodra mások zsebeiben könyékig kotorászni! A probléma csak annyi ezzel, hogy ezzel nem oldod meg számodra vadidegenek problémáit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!