A Fideszes szavazók örülnek neki, hogy az EU tagországai közül Magyarországon a legmagasabb az ÁFA?
Figyelt kérdés
okt. 26. 13:01
2/24 anonim válasza:
Igen, mert így több jut az államnak és nekünk a visszaosztáson keresztül
4/24 anonim válasza:
Ide direkt a Fideszesek írogatnak ilyen értelmetlen, óvodás színvonalú kérdéseket?
5/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Fideszes fúj
okt. 26. 13:25
6/24 anonim válasza:
Mondjuk ez is már százszor ki lett vesézve. Azért magas az Áfa mert Magyarországon az adócsalás nemzeti sport.
Bejelentés nem kell, számla nem kell, adózni nem kell. Utána meg csodálkozunk, hogy maxon van az Áfa. 😂
7/24 A kérdező kommentje:
Na jó tényleg Fideszes vagyok de bérkommentelő vagyok ezért direkt kell ilyen kérdést kiírnom na
okt. 26. 13:30
8/24 anonim válasza:
6/7 anonim Az adócsalás, áfacsalás most is játszik egy szint felett. Azoknál nem akik keveset keresnek. Ez a legnagyobb réteg, őket lehet a legjobban lehúzni. Egem nem zavar, bevágom magam a kocsiba és vásárolok határon kívül.
9/24 anonim válasza:
Azért magas az áfa, mert a fidesz családszerető kormány, ezért maradt a családi ugyanannyi, mint 2008-ban, mert a kormány családcentrikus.
10/24 anonim válasza:
A fidesz szavazók nem tudják, hogy mit jelent a százalék, tehát a kérdés eleve nem értelmezhető számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!