Nem szégyellnivaló ez az ember, hogy így lehordta a köztévé tudósítóját?
Figyelt kérdés
Magyar vagyok, nem hazaáruló! Hazaáruló Attila! – kiabálta magából kikelve egy férfi az M1 riporterének, Császár Attilának a Tisza Párt Bem téri rendezvényén.
okt. 23. 17:36
1/7 anonim válasza:
Demokrácia van, mindenki azt hord le akit akar.
2/7 anonim válasza:
Össze kellene fogni nem pedig egymást ócsárolni, ezért nem jutunk egyről a kettőre.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy a hazaárulás szégyellni való
4/7 Fsms válasza:
Nem szégyellnivaló. Tényleg egy hazaáruló.
Felesleges erőlködni ettől Tiszára fogok szavazni, h kis gazdid pihenjen egy kicsit a hűvösön.
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ennyi év után még dolgozik olyan az M1-nél, aki nem a hazaáruló kormányt maximálisan elvtelenül kiszolgáló maga is hazaáruló személy lenne.
6/7 anonim válasza:
Ez a Császár Attila ordítozott a köztévé előtt forradalomról, mikor a focihuligánok szétverték az épületet és környékét.
Megérdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!