Az ellenzék miért ítéli el az oroszokat? És miért akarnak a tömeggyilkos USA-val szövetkezni?
Figyelt kérdés
Az oroszok csak a saját védelmük miatt vonultak be Ukrajnába, egyébként meg támogatják az ottani béketörekvéseket, az egész balhé az ukránoktól ered, akik el akarták tüntetni a Föld színéről a krimi oroszokat.
Ezzel szemben az USA több száz értelmetlen háborút indított ilyen-olyan mondvacsinált okokra hivatkozva, állandóan csak a nyersanyagok érdeklik őket. Nem mellesleg több millió ártalmatlan civil halála fűződik a nevükhöz.
De akkor az ellenzék miért egy ilyen elnyomó, gátlástalan rendszert támogat, mint az Egyesült Államok?
okt. 23. 12:43
21/22 anonim válasza:
20 azokat az állításokat, amiket gitmóról mondtak, azokat szélsőjobbos terroristák mondták, tehát a hitelességük megkérdőjelezhető
22/22 anonim válasza:
#18 Egy szóval sem mondtam, hogy ha Oroszország vagy Kína vagy akármelyik ország a világon kémkedik az jó dolog lenne, egyformán rossz mindegyik. Nyilván a korrupció mindenütt jelen van valamilyen formában... Nekem csak az nem tetszik, hogy sokan az USA-t ajnározzák mintha az valami megváltó ország lenne vagy nem tudom mi, pedig tudjuk jól, hogy egyáltalán nem kell őket sem félteni. Keleti nagyhatalmak, pl. Kína meg tehet bármit, sokan akkor is csak fújjognak rá számomra érthetetlen okokból. Ezt hívják sinofóbiának. Létező fogalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!