11/14 anonim válasza:
ma 09:39
Csak a veréb agya nem annyira rohadt.
12/14 anonim válasza:
#7 Akkor ha szerinted én tévedek és nem a balosok 12 éve volt a hiba, akkor sorolj mér fel kérlek olyan vasúti fejlesztéseket, beruházásokat amiket ezen idő alatt elvégeztek. Mert nekem a MÁV Cargo eladásán kívül, meg hogy bezártak mellékvonalakat, semmi más emlékem nincsen.
13/14 anonim válasza:
Ez a 34 év sara! Ráadásul 1990 ben sem volt már a topon a MÁV ...ez olyan, mint a magyar közutak esete.
14/14 anonim válasza:
Akkoriban a gyúcsán'-érában a mávnál dolgoztam. Tényleg nem voltak a legjobb idők. Kellett küzdeni rendesen hogy minden vonatra legyen személyzet és jármű
De azért az már pofaleszakítós duma hogy 2024-ben arra hivatkoznak hogy 2008-2009-ben mit nem csináltak meg. Ezt már csak a tényleg teljesen becsibészelt fideszszavazók veszik be akik soha az életben nem utaztak vonattal, csak a kocsmáig meg a bó'tig mennek camping biciklivel. A fideszben is mindenki tisztában van azzal hogy ez mennyire el lett "baszarintva" (o.gy.), de hát mindegyik tetű kitartott rohadék védi a zsebét, megélhetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!