Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balhé, rendbontás a tüntetésen?

Balhé, rendbontás a tüntetésen?

Figyelt kérdés
Éltél már át? Milyen volt testközelből?

okt. 20. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Egy házasság is ki tud tartani úgy sokáig, hogy a másikban egyre több hibát fedezünk fel"

Csak azokat a hibákat nem vállalhatatlan hibának nevezed. A vállalhatatlan attól vállalhatatlan, hogy azután már válnál.

Jelen esetben is erről van szó. Senki nem kényszerített MP-t, hogy ezt nevezi ilyen hibának, mégis ezt tette.

És amúgy a házas példa itt azért sem pontos, mert ezen a ponton még nem töltött be semmilyen komoly pozíciót a fideszben, vagyis ő még ezután a vállalhatatlan hiba után házasodott meg.

"NINCS MÁS LEHETŐSÉGE A VELEJÉIG HÜLYE FIDESZ SZAVAZÓKAT MEGNYERNI"

Csak akkor nem vagyunk előrébb, mert onnantól kezdve mindig mondhatja azt, megválasztása után is, hogy azért kell így viselkednie, mert így lehet a fideszeseket megtartani.

Pont azért akarjuk leváltani a fideszt, hogy ne ez legyen. Ilyen szempontból mindegy, hogy meggyőződésből viselkedik fideszesként, vagy mert csak úgy tud velük kommunikálni, mert attól még mindkettő ugyanolyan rossz.

"Szerintem át kellene gondolnod jobban, hogy mi a hazaáruló szó jelentése! Utána be fogod látni, hogy az áruló és hazaáruló szavak egymással nem felcserélhetőek"

Szerintem meg kellene tanulnod olvasni, mert ez a két bekezdésed semmire sem reflektál, ami miatt én annak hívtam MP-t, ami.

A jelenlegi képességeid alapján azt mondanám, hogy indulj általános felsőtől és érettségiig kellene eljutni, ha ez sikerül és újraolvasod, amit írtam, akkor valószínűleg sikerülne felfogni, hogy mit állítottam.

"Áruld már el, hogy mi volt az, mert tuti, hogy nem hazaárulásról volt szó, hiszen akkor a Fidesz még nem volt az."

A nép meglopását minek neveznéd? A magyar néptől lopni szerintem elég hazaáruló magatartás.

Mármint gondolom itt nem a jogi definícióból indulunk ki, mert az alapján senki sem hazaáruló, mert nincsenek elítélve, így sokkal inkább a köznyelvi jelentés szerint beszélünk erről, pl. a nemzeted népének ártani hazaárulás, ami 2007-ben MP szerint is megtörtént.

"Ez nem hazaárulás, csak elvtelen törleszkedés az oroszokhoz"

De, potenciálisan az, ha úgy néz ki a szerződés, mint amit Kína szokott rendszeresen kötni.

Amikor Görögország államcsőd szélén volt, akkor a képviselők állva tapsolták meg Kínát, hogy a hitelükkel a megmentésükre sietett. Viszont a görögök nem tudták fizetni a hitelt, így Kína lenyúlta az egyik legnagyobb kikötőjüket, ami az EU konténerkikötők között a 4. legnagyobb.

Na, itt már nem örültek a görögök.

Az ország ilyen szintű kiárusítása szinten a nemzetnek árt és szintén köznyelvi értelemben lehet hazaárulásról beszélni. Most mondhatod azt, hogy ez hozzá nem értésből történt, de megtörtént.

"Hazaárulás: "

Eszerint a definíció szerint Paks 2 az. Ha nem fizetünk, akkor valószínűleg - még ha csak egy gyár épületet kapnak - nem anyagi kompenzációt kapnak, akkor az ország területi épsége megsérült, vagyis a definíciód szerint ez hazaárulás.

"Nem egy ismerősöm van, aki erkölcstelen tartja a Paksi szerződést, de ettől még kitart a Fidesz mellett, a több okozott jó arányában."

Vétkesek közt cinkos, aki néma.

"direkt és a visszavonhatatlanság szintjére emelten belopja az orosz érdekeket Magyarországra,"

Nem, a definíciód szerint, akkro is ha már egyetlen egy négyzetméter magyar földet kapnak az oroszok.

Ez a te definíciód, nem az enyém.

"Péter koma nem hazaáruló, hanem egyszerűen őt is megvezette a Fidesz propaganda"

Na, és pont ezért tudjuk, hogy nem szabad megválasztani, mert egy olyan emberről van szó, aki meg van, meg volt vezetve, így nem tudjuk, hogy mennyi elmebetegséget csinálna.

"de képes volt az eredeti álláspontján azonnal változtatni a szakértői kritika hatására"

Nem, azt nem tudjuk, hogy pontosan minek a hatására, lehet, hogy az emberek visszajelzése alapján.

Vagyis ő is úgy kommunikál, ahogy a fidesz. Azt mondja, amit az emberek hallani akarnak. Ez nagyon káros, mert azt jelenti, hogy nincsenek elvei.

"Ez a mostani, megváltozott Magyar Péter vélemény"

Csak ha csettintésre változik a véleménye, akkor nem tudjuk, hogy ez tényleg mostani és nem csak tegnapi vélemény.

"Ha a velejéig hazaárulót leváltani csak a sokkal kisebb hazaárulóra lehet, mert egyszerűen nincs más lehetőség"

Jelenleg ugyanakkoráról van szó és a probléma az, hogy fiatalabb.

És de, pont ezért van más megoldás, kivárni, amíg a fidesz kihal, mert ez már nincs messze, viszont ha leváltjuk egy fiatalabb fideszre, akkor az megint 40-50 év, amit az ország már nem bír ki.

okt. 24. 15:03
 12/18 Pombe ***** válasza:

#11: "Csak azokat a hibákat nem vállalhatatlan hibának nevezed."

Ez nyilvánvaló. Csak te nem mutattál semmi vállalhatatlan hibára. Nincs egy olyan uralomra került párt se, amelyik ne követett volna el lopást, korrupciót... stb. Ilyen alapon minden párt minden tagja hazaáruló, aki a pártban marad ezek után. Javaslom, hogy a demagógia szó értelmezését is alaposan tanulmányozd át.

Mi lenne, ha végre már elmondanád, hogy mi volt az a 2007-es nagy hiba, ami alapján Magyar Péternek azonnal meg kellett volna undorodnia a Fidesztől?

#11: "Csak akkor nem vagyunk előrébb, mert onnantól kezdve mindig mondhatja azt, megválasztása után is, hogy azért kell így viselkednie, mert így lehet a fideszeseket megtartani."

Hááát, azért ahhoz nem kell sok ész, hogy bárki belássa: akárki akarja megdönteni a Fidesz hatalmát, másképp nem fog menni, mint a Fidesz szavazók egy részének megnyerésével. A Fidesz szavazók jelenleg totál be vannak hülyítve azzal, hogy Putyin csak védekezve támadott (és eme két szó együttes kimondásától, sajna, egyik se borul fel a röhögéstől), mivel a CIA mindenkit egyenként felhívott Ukrajnában, hogy ne imádja úgy Putyint, mint eddig, hanem utálja, és így lett egy proxy háború - szerintük.

Hirtelen minden ukrán rakétát akart látni Ukrajnában, jóllehet, előtte önként minden atomcsapásra alkalmas fegyvert maguk adták át az oroszoknak, mivel ez volt a feltétele a szuverenitásuknak. A Fidesz szavazók mindegyike úgy hisz Putyinnak meg a Fidesznek, mint az isteni kinyilatkoztatásnak. Természetesen eszerint az ukránokra rájött a hoppáré, és legyilkoltak 14000 orosz civilt Kelet-Ukrajnában, meg minden fideszes szent meggyőződése, hogy Ukrajna náci ország, és erre csak az Ukrajnának drukkoló legnagyobb náciüldöző Izrael nem jött még rá :D ...stbstb.

Ha az ellenzék több éve képtelen ezen agyament állítások képtelenségéről meggyőzni a fideszeseket, akkor mégis milyen más lehetőség van Magyar Péter előtt???

Imádsz demagógiázni, meg a levegőbe beszélni, de mi lenne, ha végre konkrétumokkal is előrukkolnál? Szóval, hogy lehetne lekapcsolni a Fideszről legalább a teljesen agymosott fideszhívők egy részét? És hogy lehet választást nyerni ezen fideszhívők nélkül?

#11: "A jelenlegi képességeid alapján azt mondanám, hogy indulj általános felsőtől és érettségiig kellene eljutni, ha ez sikerül és újraolvasod, amit írtam, akkor valószínűleg sikerülne felfogni, hogy mit állítottam."

Lehet, hogy te magadnak leírtad ezt az állításod, de én egy deka olyat se láttam, ami miatt Magyar Péternek 2007-ben azonnal tudnia kellett volna, hogy a Fidesz hazaáruló. Tudod, ha tényleg azon szellemi körben vergődök, amit oly érzékletesen ecsetelsz, akkor még mindig előrébb tartok, mint te, mert a hazaárulóról idézett definíciót egy kissé értelmesebb 2. osztályos is megértené egy kis segítséggel, ráadásul már azt is megkaptad tőlem.

#11: "A nép meglopását minek neveznéd? A magyar néptől lopni szerintem elég hazaáruló magatartás."

Ne röhögtesd ki már ki még jobban magad!

[link]

Szerinted ezt a politikus hazaárulásért fogják elítélni? :D - te is tudod, hogy zöldségeket hordsz össze... :D

#11: "De, potenciálisan az, ha úgy néz ki a szerződés, mint amit Kína szokott rendszeresen kötni."

És ezt kellett volna tudnia akkor Magyar Péternek? Konvertálnia kellett volna a kínai szerződésekből az oroszra? Nem gondolod, hogy teljesen életszerűtlenek az állításaid, és totálisan kilóg a lóláb? Nem veszed észre, hogy előtted a klavit már szanaszét áztattad a homlokodról patakzó verejtékfolyam? :D - akkor is bűnös lesz Magyar Péter, ha ehhez Hitler patyolat tiszta lelkét kell igazolnod, nemde? Nem vagy te egy kissé fanatikus?

Ez 2024-es cikk, vazze.... nem gond???

[link]

Magyar Péternek egyszerre kellett volna zseninek-, és a paksi ügyek nagy ismerőjének is lenni? Azt kellett volna jól ismernie, amit a Fidesz 10 évre titkosított 2014-ben??? 10 milliárd eurót vett fel kölcsönbe akkor a kormány, és anno a sokkal szarabb helyzetben lévő Gyurcsány-kormány 2008-ban 20 milliárd euró IMF hitelt vett fel (ill. mástól is), és a hitel 2016-ban teljesen vissza lett fizetve. Azért ez a 10 milliárd akkor sem jelenthette sem Magyar Péter, sem senki más kívülálló részére a világvégét... :D

Merő képtelenségeket próbálsz Peti koma bűnéül felróni, ami bűnről csak mostanában van több-, de még most se teljes képünk, bár igaz, hogy akkor is több volt ez, mint gyanús, de azért... :D

#11: "Nem, a definíciód szerint, akkro is ha már egyetlen egy négyzetméter magyar földet kapnak az oroszok."

Az oroszok nem kaptak egy négyzetméter magyar földet se. Az új blokkok nem orosz, hanem magyar tulajdonban vannak, vagy nem tudom mire gondolsz.

#11: "Azt mondja, amit az emberek hallani akarnak. Ez nagyon káros, mert azt jelenti, hogy nincsenek elvei."

Akkor leírom még egyszer. Ha választást akar nyerni, akkor az agymosott fideszeseknek legalább egy részét meg kell nyernie. NINCS MÁS MEGOLDÁS! Ezek annyira gyogyósak, hogy ha elkezdené csak kicsit is az oroszokat szidni... Vége! Sose lesz kormányváltás, de várom a javaslataidat, hogy te hogyan tudnál a tiszta igazság szószólójaként nyerni.

#11: "Jelenleg ugyanakkoráról van szó és a probléma az, hogy fiatalabb."

Erre szedjél valami antidepresszánst... Kényszerbetegség ellen :DDD

#11: "És de, pont ezért van más megoldás, kivárni, amíg a fidesz kihal..."

Mivel semmilyen hazaárulást nem látok Péter koma részéről (a te problémáidat annál inkább), így én nem szeretnék várni. Te magad vagy a hazaáruló. Hiszen ezzel legalizálod-, javaslod, hogy a magyar népet még kb. 4-8 éven keresztül legálisan rabolhassa ki egy bűnöző, és még mélyebbre ássa el Magyarország becsületét az Unióban, nem szólva arról, hogy ha az oroszok itt lesznek a határon 4-8 éven belül, akkor Orbán egy pillanat alatt akármikor beengedheti őket (a NATO-ból való kilépéshez nem kell népszavazás, erről egyszerűen Orbán dönthet). Semmi garancia nincs arra se, hogy Orbán ne tudna utódot maga után állítani, aki lehet, még jobban meg tudja majd hülyíteni a népet. Bocs, de ha neked teljesen elment az eszed, az a te dolgod, de én úgy látom, hogy ha egy országra potenciálisan veszélyt jelent egy objektum, azt az első adódó alkalommal azonnal el kell távolítani, főleg, ha az is tudható, hogy az egyre nagyobb kárt okoz, és akkor is ezt kell tenni, ha ez kompromisszumokkal jár.

okt. 24. 17:27
 13/18 Pombe ***** válasza:

#11: "És de, pont ezért van más megoldás, kivárni, amíg a fidesz kihal..."

Szerintem te egy nagyon fifikás, csalafinta Fidesz prókátor vagy... :D

okt. 24. 17:33
 14/18 Pombe ***** válasza:

Ja, még...

#11: "Azt mondja, amit az emberek hallani akarnak. Ez nagyon káros, mert azt jelenti, hogy nincsenek elvei."

Nem feltétlenül mondja azt, csak egy kicsit hallgatózni kell...

[link]

Idézve: "Magyar Péter úgy gondolja, ha kritizálná Oroszországot, elveszítene minden támogatást, amit eddig szerzett"

MP: "Ha elkezdenék valami rosszat mondani Oroszországról, azonnal elveszítenék minden támogatást. Itt 10 éve folyik az agymosás"

Nagy kockázatot vállalt ezzel (még úgy is, hogy ezt Lengyelországban mondta), mert a Mandiner, Origo és az összes kormányoldali szennylap azonnal nekiesett, hazug disznónak nevezte, aki félrevezeti a népét... stb.

Magyar Péter iszonyú nehéz helyzetben van, és ezt találta ki. Gyorsan a fogai között szűrve, kibökte azt amit gondol, majd keresztet vetett, hogy jöjjön, aminek jönnie kell (persze tudta, hogy a Fidesz majd a követői félrevezetésével vádolja és hazudozással, de arra gondolt, hátha a majdani szavazói megbocsátanak neki - részemről Ámen), de tudja jól, hogy egyszer majd jól jöhet neki ez, amikor a hozzád hasonló rágalmazókat megcáfolhatja, és elmagyarázhatja, hogy egyszerűen nem volt más választása.

okt. 24. 17:52
 15/18 anonim ***** válasza:

"Ez nyilvánvaló. Csak te nem mutattál semmi vállalhatatlan hibára."

Mert nem kell, mivel nem szerintem vagy szerinted kell vállalhatatlannak lennie, hanem MP szerint. Azt pedig elég egyértelműen elmondtam, hogy annak nevezte és még a forrást is elmondtam.

Innentől kezdve az, amit csinálsz érvelési hiba.

"akárki akarja megdönteni a Fidesz hatalmát, másképp nem fog menni, mint a Fidesz szavazók egy részének megnyerésével."

De, a matematika jelenlegi szabályai szerint, az 50%-nál kisebb támogatás, ami a fidesznek van, az kevesebb, mint a többség.

Vagyis de, le lehet győzni őket.

"Ha az ellenzék több éve képtelen ezen agyament állítások képtelenségéről meggyőzni a fideszeseket, akkor mégis milyen más lehetőség van Magyar Péter előtt?"

Irreleváns, mert ha a fidesszé kell válni a fidesz leváltásához, akkor nem vagyunk előrébb.

Pont az a cél, hogy ne a fidesz legyen, ha ezekután viszont egy új fidesz lesz más névvel, akkor ugyanott tartunk.

"Szerinted ezt a politikus hazaárulásért fogják elítélni? :D - te is tudod, hogy zöldségeket hordsz össze"

Nem, de a tény az tény marad. A köznyelv szerinti definíció szerint, bizony a hazád elárulása az, amikor a hazád érdekeivel szemben döntesz, cselekszel.

"Nem gondolod, hogy teljesen életszerűtlenek az állításaid, és totálisan kilóg a lóláb?"

Nem, nem azok, nyilván fel kéne fogni, hogy mit állítok, mert megint nem sikerült.

Az egész Paks 2-t egy példának hoztam fel, de neked azt se sikerült megérteni, hogy mi az a példa. Most ezért görcsösen ragaszkodsz ebbe és csak a szellemi hiányosságaidat prezentálod.

Olvasd újra miket írtam, mert k*rvára gáz, hogy egy 10 évesnek jobb szövegértési képességei vannak, mint neked.

"Magyar Péternek egyszerre kellett volna zseninek-, és a paksi ügyek nagy ismerőjének is lenni?"

Jó, ez nem kicsit szánalmas, hogy egy bedobott példához így ragaszkodsz, amit MP-tól függetlenül említettem meg.

Ez egyébként arra is utal, hogy nincsenek meg a szükséges absztrakciós képességeid.

Amúgy gratulálok, ezzel a kommenteddel hivatalosan is egy fideszes szellemi szintjére pozicionáltad magad. :)

"Merő képtelenségeket próbálsz Peti koma bűnéül felróni"

Nem, nem próbáltam, hoztam egy MP-től független példát, amit a görög helyzethez hasonlítottam.

Te ezt nem tudtad MP-től függetlenül kezelni és rámostad, miközben senki nem beszélt róla. Nem kicsit szánalmas, mert a kommented többségét ez a téma teszi ki, miközben ezt senki nem állította.

Jól látszik, hogy nem tudsz a tényleges állításaim ellen érvelni, ezért kellett ilyen ökörségeket kitalálni, amit sosem mondtam. :)

"Az oroszok nem kaptak egy négyzetméter magyar földet se. Az új blokkok nem orosz, hanem magyar tulajdonban vannak, vagy nem tudom mire gondolsz."

Jujj. :DD

És te értelmesnek tartod magad? :D

Mit írtam a görög példáról? Tényleg olvasd újra, mert baromira vakon vagy és egyáltalán nem sikerült felfogni a hasonlatot. :)

"Ha választást akar nyerni, akkor az agymosott fideszeseknek legalább egy részét meg kell nyernie. NINCS MÁS MEGOLDÁS"

Ez akkor lenne igaz, ha a fidesz stabilan 50% felett lenne, ami sosem volt igaz.

Arról nem beszélve, hogy akkor meg nem érdemes rászavazni, mert most te is beismerted, hogy ez egy új fidesz lenne.

"Erre szedjél valami antidepresszánst... Kényszerbetegség ellen :DDD"

Amíg egy általános iskolás szintjén nem tudod hozni, addig a tanácsaid semmit se érnek, mert nem érted, amit leírtam.

"Mivel semmilyen hazaárulást nem látok Péter koma részéről"

Irreleváns, hogy mit látsz, mivel amit látsz se tudod értelmezni, ezért szólt a kommented fele egy olyan állításról, amit sosem mondtam, hanem önkényesen összekötötted két általam mondott, de egymástól független állítást.

Mintha azt mondtam volna, hogy "kék az ég" és "szeretem a csoki fagyit", te pedig úgy értelmezted volna, mintha azt mondtam volna, hogy "azért kék az ég, mert szeretem a csoki fagyit".

Senki nem mondott ilyet.

"Te magad vagy a hazaáruló."

Igazából te. Saját bevallásod szerint a tisza azt csinálja, amit a fidesz, hogy olyan eredményei legyenek, mint a fidesz, és mivel a fidesz hazaáruló, így a tisza magatartása miatt a te logikád szerint ők is azok és te rájuk akarsz szavazni.

Még egyszer, a te logikád alapján vagy ez. Ehhez még csak nem is kellek.

"a NATO-ból való kilépéshez nem kell népszavazás, erről egyszerűen Orbán dönthet"

Semmihez nem kell, mindenről Orbán dönthet egyedül.

Az EU-ból pont ilyen könnyen léphet ki, ha akar.

"Semmi garancia nincs arra se, hogy Orbán ne tudna utódot maga után állítani, aki lehet, még jobban meg tudja majd hülyíteni a népet."

Akkor ltáhatóan nem vagy tisztában a rendszer működésével. Azért működik, mert személyi kultuszon alapszik, ami akkor bukik, ha meghal a vezér.

Ezt minden szakértő elmodnta már.

"ha egy országra potenciálisan veszélyt jelent egy objektum, azt az első adódó alkalommal azonnal el kell távolítani"

Viszont nem olyan személyt kell a helyére tenni, aki ugyanezt folytatná a saját bevallásod szerint is, mivel szüksége van a fideszes szavazókra és ezt megint csak te állítottad.

Na, ilyen az, amikor valakinek elment az esze és nem olyan, mint az én esetem, ahol minden teljesen objektíven és logikusan működik.

"Szerintem te egy nagyon fifikás, csalafinta Fidesz prókátor vagy"

Ja, mert kettőnk közül nem te érveltél arról, hogy el kell fogadnunk a fideszes viselkedését MP-nek, mert amikor ő csinálja, akkor jó.

A fidesznek pont az az érdeke, hogy ezt mond, hogy elfogadható legyen a fidesz viselkedés, mert ha a mi kutyánk kölyke csinálja, akkor az jó.

Te ezt teszed, ahogy a fidesz akarja és még terjeszted is azt, amit a fidesz akar.

Mondjuk szerintem nem vagy fideszes. A kommented alapján olyan ostoba vagy, hogy úgy tolod a fidesz szekerét, hogy észre se veszed.

"Nem feltétlenül mondja azt, csak egy kicsit hallgatózni kell..."

De, és az idézetek is jól mutatják ezt. Ha olyan pozícióba kerülhet, akkor hajlandó nem felvállalni az elveit, erre mutatnak rá az idézetek.

És pont ezt teszi a fidesz.

"de tudja jól, hogy egyszer majd jól jöhet neki ez, amikor a hozzád hasonló rágalmazókat megcáfolhatja, és elmagyarázhatja, hogy egyszerűen nem volt más választása."

Jah, csak ez a náci katonák sem jött be, hogy "áh, én csak parancsot teljesítettem". Sosem lettek megcáfolva az ellenük felhozott vádak, mert nincs mentség ilyen döntésekre.

Majd Orbán megbukik, azt mondja, hogy "áh, ezzel meg azzal zsaroltak az oroszok, nem volt más választásom" és te leszel az első, aki majd terjeszti, hogy ők is mekkora hazafiak, mert jól megcáfolták az ellenük felhozott vádakat.

Nem, ez k*rvára nem cáfolat se a fidesz, se MP esetében. És sosem lesz az. Ez a bizonyítvány megmagyarázása, ami magyar költőnk szerint is nevetségesen szánalmas.

okt. 25. 00:40
 16/18 Pombe ***** válasza:

@15

Komolyan az a színvonal fog itt dominálni, hogy ide forwardolod a Bosnyák téri piac pletykatengerét? :D

#15: "Mert nem kell, mivel nem szerintem vagy szerinted kell vállalhatatlannak lennie, hanem MP szerint."

Már hogy leszögezte MP a saját vállalhatatlanságát??? Te komolyabb kezelésre szorulsz, mint gondoltam... :D

#15: "még a forrást is elmondtam"

Mit mondtál? Egy benyögést, ami vagy igaz, vagy nem! Egy vitában ez a tisztességes: link és idézet... Van pofád ezek nélkül rágalmazni egy embert hazaárulással??? :(

És még mindig nem tudja senki rajtad kívül, hogy mire hivatkozol 2007 címén, végig csak találgatásra kényszerítettél. Egyre erősebb a gyanúm, hogy az egészet csak az ujjadból szopod, ráadásul semmi vállalhatatlanra nem mutattál. A Magyar Péter által végig ismert nagy mértékű fideszes nepotizmusra és korrupcióra hivatkozva látod hazaárulónak MP-t, ami kb. a vénasszonyos hisztéria kategória.

Egy halom munkahely van, ahol látják az alkalmazottak, ahogy megy magasabb szinten a feketébbnél feketébb üzletelés, de mindenki örül, hogy van munkahelye, és nagyon hosszú idő az, akinél ez kiveri végül a biztosítékot (sőt, ezek az emberek kerülnek később megbecsülésre!), főleg, ha jól keres ott. Ilyen esetekben a végül mégis cégből kilépőt senki sem szokta meghurcolni (sőt, dicsérik), pláne nem dobálják meg olyan eszement vádakkal, ami gonoszkodva a lopást hazaárulásnak hazudva lincshangulatot szít a kilépő körül. A hozzád hasonló hisztérikák szokták kitalálni, hogy még a cég takarítónője is a nép árulója, ha csak akár sejtése volt a cég vezetésében történt gazdasági bűncselekményekről, pláne, hogy az utóbbi a politikai körökben minden vezető pártnál előbb vagy utóbb meg fog történni, csak persze nem mindegy a számosság és rendszeresség. Az ilyen céget elborultan utáló fanatikusok, mint te, szeretnék még a cég portását is úgy bemutatni, mint a gazdasági csalásokat sejtő akasztani valót. Az ilyenekben feszül az értelmetlen düh, ami az átlagos emberi bűnöket, hibákat is a lámpavasra húzással együtt járó hazaárulássá nagyítja, és hullára nem érdekli őket, hogy valójában kötelet csak a cég vezetésében elkövetett valódi hazaárulás érdemli meg, nem a portás és a takarítónő hallgatagsága.

A nép félrevezetése - amit te csinálsz -, vagyis a minden átlagos bűnt/emberi hibát hazaáruló kategóriába mosó acsarkodásod nem hazaárulás??? Neked minden bűn az, akkor a tied miért is nem?

#15: "De, a matematika jelenlegi szabályai szerint, az 50%-nál kisebb támogatás, ami a fidesznek van, az kevesebb, mint a többség."

Matematika? A bizonytalanok száma hiába nagy, mert a biztos szavazók száma még így is meghatározóan 70% felett van, ami a 2022-es választásokkor is magas részvételi arányt jelentett, egyszóval, ha MP nem tud meggyőző mennyiségben Fidesz szavazókat is maga mellé állítani, akkor szinte esélytelen az ügye, hiszen egyszerűen már több szavazót nem tud maga mellé állítani, elérte a plafont. Ez a plusz, egy-két százalék előnye is gyorsan elolvadhat, és amúgy is hibahatáron belül van, vagyis egyszerűen lehet, hogy nem is igaz a Tisza vezetése. A magyar határon túli szavazók éles helyzetben tuti meglódulnak a Fidesz mellett voksolva, hiszen Orbán folyamatosan fizeti le őket mindenféle juttatásokkal és innovációkkal, és elég ha nagyobb százalékot birtokol a Fidesz, itt nem az 50% a fontos, és nyilvánvaló, hogy a Mi Hazánk és a Jobbik szavazói is hozzá fognak pártolni vészhelyzetben (már ez elég lenne most is a Tisza előnyét semmissé tenni), ill. az a tapasztalat, hogy a bizonytalanokat is a Fidesz mézes-mázos gátlástalan propagandája jobban el tudja csábítani, mert pont a bizonytalanok többségében a képzetlenek, iskolázatlanok, egyszóval a butuskák, akik 2022-ben az utolsó pillanatban nagyon is beleszóltak a választásokba (háborúval való ijesztgetés).

Egyszóval a Tisza demokratikus úton történő megválasztása a Fideszre szavazók megszólítása nélkül gyakorlatilag reménytelen, de minimum totál bizonytalan marad végig, akármilyen jól szerepel 2022-ig a Tisza.

#15: "Irreleváns, mert ha a fidesszé kell válni a fidesz leváltásához, akkor nem vagyunk előrébb."

Az ilyen ostobákkal nem jutunk előrébb, mint te. Ha MP alapjaiban fideszes marad, de nem lop, nem csal, visszaszorítja a nepotizmust és korrupciót, megszerzi az EU-s pénzeket, és nem nyalja a kelet leggusztustalanabb diktatúráinak seggét, már akkor sokkal jobb helyzet fog kialakulni Magyarországon, és a magyarság becsülete is helyreáll a kulturált országok körében. Aki ezt nem képes felérni ésszel, az hülye. Ezen nincs mit vitatni.

#15: "A köznyelv szerinti definíció szerint, bizony a hazád elárulása az, amikor a hazád érdekeivel szemben döntesz, cselekszel."

A tény az, hogy a köznyelv nem nevezi hazaárulásnak a politikusok amúgy is megszokott korrupcióit és lopását. Rohadtul nem nevezi annak, hanem éppenhogy rálegyint, mint olyanra, hogy ez a politikusokhoz tartozik, és még a Fidesz rajongók is lerendezik ezt azzal, hogy tőlük ugyan lophatnak, csak az a lényeg, hogy nekik is csurranjon-cseppenjen. Baromságokat beszélsz, és nem létezik semmiféle olyan tény, mint amit te tényként állítasz be.

#15: "Az egész Paks 2-t egy példának hoztam fel, de neked azt se sikerült megérteni, hogy mi az a példa."

Hülye példát hoztál az adósságcsapdára, ez van, mert kicsi a tudásod, fanatikus gyűlölködő vagy, és nem vagy kielégítően tájékozott ehhez a vitához, csak az arcod fújod egyre nagyobbra, ami mellett a hókotróban is kisebbrendűségi komplexus alakul ki. MP-t akartad olyannal meggyanúsítani, ami merő életképtelen baromság volt.

#15: "Te ezt nem tudtad MP-től függetlenül kezelni és rámostad"

Milyen bűnt akarsz rákenni a béna görög példáddal MP-re??? Te vádolod hazaárulással, nem én! Mi köze MP állítólagos hazaárulásának a görögökhöz, kínaiakhoz, és főleg úgy, hogy az ezekkel kapcsolatban megerősödő gyanút honnan kellett volna készpénzként kezelnie 2007-ben MP-nek, te végtelenül agyhalott???

#15: "És te értelmesnek tartod magad? :D"

Én??? Nem állítottam semmit magamról. Mindenesetre a te lincselésre kalibrált eszmerendszered mélyen alul múlja még az én akármilyen szintemet is.

#15: "Saját bevallásod szerint a tisza azt csinálja, amit a fidesz"

Idióta! Azt mondtam, hogy a Tisza továbbra is lopni fog? Én azt mondtam, hogy akármelyik pártra fogsz szavazni, az fog olykor taktikázni, hazudni, csak éppen a mennyiség és a gátlástalanság mértéke nem mindegy. MP taktikázása a Fidesz szavazók megszerzésére, teljesen átlagos, sima, megszokott húzás a politikában, és az ilyen szintű taktikázás minden múltbéli és jövőbéli pártra igaz lesz. Hogy te képes vagy olyan a valóságtól totálisan elrugaszkodott álomképben hinni, minthogy a Fideszt leváltó pártban csak angyalkák, és csupa igazmondó becsületes emberek lesznek, az csak a te beteges naivitásodat bizonyítja, és nem az észszerűségek mentén működő döntésképességedet.

Vagy ha tudod, hogy merő életképtelen kritériumokat követelsz meg MP-től, amivel valójában senki más se rendelkezik, akkor egyszerűen csak az aljas lincselési mániádat akarod hazudozással szalonképessé tenni.

E'van... :/

okt. 25. 11:01
 17/18 Pombe ***** válasza:

Áhhh.. még

#15: "Azért működik, mert személyi kultuszon alapszik, ami akkor bukik, ha meghal a vezér."

Baromság. A személyi kultusz könnyedén öröklődik, akár Észak-Koreában is, vagy anno Kínában.. stbstb.

MP-t azért tartod hazaárulónak, mert ő tudott a nép lerablásáról, mégis a Fideszben maradt. Te meg egyenesen javaslod, hogy a Fidesz rabolja csak tovább a népet hosszú éveken át, amíg nem jön majd egy jobb valaki Magyar Péternél, sőt, még azt is elvárod a néptől, hogy tűrje a franc tudja meddig az egyre fokozódó lerablási léptéket, hiszen ez történt eddig is.

Hullára nem érthető, hogy akkor te miért is nem vagy sokkal nagyobb hazaáruló mint MP? MP legalább a rablásnak véget akar vetni minél előbb, te meg rá akarsz beszélni, hogy viseljük a rablást tovább birka módon, egy tök tudja mikor beköszöntő meseszerű Orbánmentes ideális világban, arról már nem is szólva, hogy közben az oroszok ide is érhetnek mellénk, és akkor Orbán Balázs beengedi őket, miközben a te biblikus paradicsomodból szalajtott politikusaidra várunk... :/

[link]

Simán bevállalod az orosz kockázatot, pedig oda van írva, hogy ne légy olyan hazaáruló, mint O.Balázs! Akkor te miért vagy az??? Miért ne gondolhatnám azt, hogy azért húzod jó fideszesként az időt, hogy az orosz agresszornak meg a fidesz vagyonhalmozásnak kedvezz??? Hm??? Lehet, hogy már ismered is Orbán utódjának a nevét, és közben a markodba röhögsz, amikor kijelentem megadón, hogy oké, akkor én is várok Orbán kihullására a sorból...

#15: "Mondjuk szerintem nem vagy fideszes. A kommented alapján olyan ostoba vagy, hogy úgy tolod a fidesz szekerét, hogy észre se veszed."

:DDD - kész! Az előzőek tükrében volt képed ezt leírni.... Te tényleg latens fideszes vagy. :D

#15: "ah, csak ez a náci katonák sem jött be, hogy "áh, én csak parancsot teljesítettem". Sosem lettek megcáfolva az ellenük felhozott vádak, mert nincs mentség ilyen döntésekre."

Beszélsz baromságokat. MP meg akarja szólítani a Fidesz szavazókat is, így nekik is nyal. De ezt le is írta, mint egy programpontját! Nem tudsz olvasni? Ezt minden létező politikus ugyanúgy megtette volna a helyében. Kb. ezer helyen állapítják meg ezt, és az égvilágon semmiféle hazaárulásra nem jutnak ebből, és még csak bűnre se. Szimpla politikusi taktikázásként könyvelik el mindezt, és mindenki átlép ezen különösebb megrökönyödés nélkül, kivéve téged, aki viszont képtelen uralkodni a beteges lincselési mániáján. :(

okt. 25. 12:05
 18/18 Pombe ***** válasza:

Magamtól(#16): "...de minimum totál bizonytalan marad végig, akármilyen jól szerepel 2022-ig a Tisza."

Pardon! 2026-ig.. na.

okt. 25. 12:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!