Most hogy Csárdi bevallotta hogy Rogán volt a Vitézy - Szentkirályi terv értelmi szerzője végre elhatárolódik tőle Pítör Magyar?
Figyelt kérdés
okt. 20. 19:47
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, én csak abban reménykedem, hogy e hír hallatán Varga Irén nem fejezi be az éneklést.
2/6 Mad Max2 válasza:
Csárdi bejelentette azt amit évek óta mindenki tud
Szerintem semmi új dolog nem derült ki
Ungár Píítőr mindig is fidesz vakond volt, ha van olyan LMP potentát aki ezen most meglepődött az tényleg arcala falfelé ült eddig és csak az átutalásokat várta a telóján:)
3/6 A kérdező kommentje:
Nyilván, de innentől felmerülnek a kérdés Magyarral szemben is. Mert neki biztosan vannak forrásai és tudhatta a Rogán szálat. Mégis tolja Apuval szemben azt a gyökeret.
okt. 20. 20:08
4/6 anonim válasza:
20:08
Lehet Píítőr Magyar is Apuka (ahogy a Fidelitasosok hívják vezírüket), embere? És show az egész?
5/6 anonim válasza:
4#: Ettől félekén is hónapok óta, amióta előkerült ez az illető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!