Ki büszke hogy Magyarországnak ilyen miniszterelnöke van?
Figyelt kérdés
A mi nagyszerű miniszterelnökünk támogatja a magyar családokat a rezsicsökkentéssel, 13 havi nyugdíjjal, adó mentesség a 25 év alattiaknak, adó kedvezmény a nagy családoknak, nem engedi be a migránsokat, az iskolákban megtiltotta az lmbtq propagandát. És kiáll a Brüsszeli zsarolásnak és nem támogatja a háborút fegyverek és pénz küldésével és béke missziót tartott. Egyszerűen ő a legzseniálisabb miniszterelnöke Magyarországnak mi magyarok csak büszkék lehetünk rá!okt. 17. 17:53
1/7 anonim válasza:
Nincs Viktorral baj csak nem politikusnak való.
2/7 anonim válasza:
Én büszke vagyok rá, ő sz egyetlen igazi hazafi!
5/7 anonim válasza:
na, látom az esti színjátszókört megnyitották ezzel a kérdéssel
nekem mindegy csak bírjátok ki még pár évig amíg meglesz a másik országbeli állampolgárságom is...
saját magatoknak szavazzátok, nem én fizetem már régen
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg mindenki, aki összehozta neki az X+1. 2/3-adot.
7/7 anonim válasza:
Maximum a külpolitikában egy kicsit, de a belpolitikában több a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!