Melyik párt tudja legyőzni a mostani rubeljobboldalt 2026-ban? Legalább egy pici esélye kinek van?
Figyelt kérdés
okt. 15. 18:16
A kérdező szavazást indított:
Tisza
Mi Hazánk
DK
Semmi esély a győzelemre ellenük
Más
32 szavazat
1/12 anonim válasza:
Közvélemény-kutatások alapján Tisza áll ehhez legközelebb. Esélye van, de szerintem a Fidesz az esélyesebb. Többi párt felejtős, max az 5%-ot lépik át.
2/12 anonim válasza:
Felsoroltak közül egyedül a Tiszának van esélye.
6/12 anonim válasza:
2026-ba egyik sem. De utána a Tisza szétesése jól jöhet a Mi Hazánknak :)
7/12 anonim válasza:
jelen helyzetben csak és kizárólag a Tiszapárt tud harcba szálni és győzni a tolvaj pártal.
8/12 anonim válasza:
Kérdező, te egy barlangban élsz a hegyekben, ahová nem jut el semmilyen hírforrás? Amennyiben nem a válaszod, akkor nem értem a kérdésed. Ha igen, barlangban élsz, akkor elmondom, csak a Tiszának van esélye a Fidesz ellen, ez a Napnál világosabb. A DéKá, meg a Mi Hazánk, azért fog '26-ban harcolni, hogy egyáltalán bejussanak a szánalmas kis 5 százalékukkal.
10/12 SzocdemOliver válasza:
A Tisza Párt ugyanolyan oroszpárti fos mint a Fidesz, nem értem mit vártok tőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!