Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » M1 műsorvezetők, hírbemondók...

M1 műsorvezetők, hírbemondók hogy csinálják a munkájukat?

Figyelt kérdés
Hisznek abban, amiről beszélnek? Kikapcsolják az agyukat? Mi vezérli őket? Hivatástudat? Tényleg érdekel, minden rosszindulat nélkül, hogy amikor MP f.száról kell hírműsort gyártani, ebben van kihívás, sikerélmény, stb? Nekem is segítene néha a munkámban, ha érteném.

#híradó #m1 #MP farka
okt. 15. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
5%
Nívód alapján inkább RTL
okt. 15. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Erre van az a mondás hogy "a pénz beszél". Jó kis gázsiért szinte mindenki tud hazudni.
okt. 15. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Nézd, van, aki élvezettel vett részt a náci haláltáborokban a foglyok kínzásában, rajtuk végzett szadista emberkísérletekben.

Az emberek egy része simán képes bármilyen aljasságra pénzért vagy akár csak élvezetből. Őket találják meg az efféle diktatúrák.

okt. 15. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az embereket csak a pénz hatja, a pénzért mindenre képesek, mindent felolvasnak, amit eléjük tesznek. Szakmaiságot kár számon kérni rajtuk, szakmai gerincük nincs, felolvasógépek.
okt. 15. 15:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Indítsd el a hangfelvételt.

www.szabadeuropa.hu/amp/az-m1-en-vezetett-esti-hiradot-de-felmondott-inkabb-angliaba-ment-mosogatni-varadi-bela-fotos-szelfi-interju-propaganda/31858363.html

okt. 15. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó fizetést kapnak. 26-ban meg mehetnek a piacra dolgozni.
okt. 15. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Sok a gerinctelen ember. Én sem értem.
okt. 15. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Indítsd el a hangfelvételt

[link]

okt. 15. 21:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagy részük tényleg hithű pártkatona, ők gondolom vérig is vannak sértve, ha lepropagandistázzák őket, és nem értik, mi a baj azzal, ha az “igazságot” mondják el.

Egy másik részüknek pedig teljesen tökmindegy, hogy mi az irány, ha holnap Gyurcsány szerezne 2/3-ot, rezzenéstelen arccal váltanának narratívát, mivel “ez csak egy munka”, és jól megfizetik őket.

Aki nem ebbe a két kategóriába tartozik, azok már régen otthagyták ezt a szemétdombot.

Én is kíváncsian várom, hogy amikor bukik a maffia, a rendszer kiszolgálói mivel fogják utólag magyarázni a szervilizmusukat, rendkívül szórakoztató lesz nézni a vergődést.

(Egyébként úgy gondolom, hogy az MTVA munkavállalóinak csak egy kis százaléka az, aki aktívan részese a propaganda anyagok gyártásának, a többség a gyakorlatban politikamentesen dolgozik - asszisztensek, pénzügyesek, IT-sok, technikai stáb, stb. Ők valószínűleg azt mondják, hogy nekik közük sincs ehhez az egészhez. Dehogynem.)

okt. 16. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!