Magyar Péterék körül miért van ennyi botrány? Miért vonzzák be a zavaros személyeket?
Figyelt kérdés
Újabb hatalmas botrány robbant ki Magyar Péter körül. Letartóztatták a Tisza Párt szolnoki koordinátorát, többedmagával cigarettacsempészet és pénzmosás miatt került rács mögé az aktivista.
okt. 12. 15:54
21/22 anonim válasza:
Nincs annyi botrány, mert minden oldalt ugyanannyi botrány van, csak mivel M.P. még új, így sokak szerint lehet szívatni.
22/22 anonim válasza:
Az origo amígy nemvolt a fidesz(orbán) birtokába addig egész normális felület volt én is megnyitottam rendszeresen olvastam híreket és egyéb dolgokat mert hitelesen tájékoztattak. Ahogy megvette a fidesz(orbán) szinte azonnal átváltoztatták egy szenny oldallá, van ott minden ami az újságírás szégyene hírhamissítás kormánypropaganda lejárató cikkek gyűlölködés EU ellenes megnyilvánulások, stb-stb.
Már rég nem nyitom meg csak nagyon ritkán az origo oldalát mert csak félrevezető hazug dolgok vannak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!