Magyar Péternek lehet abból baja, hogy hivatalosan fogdosta magát?
Figyelt kérdés
okt. 12. 10:51
1/15 anonim válasza:
Természetesen. Akár még le is csukhatják.
3/15 anonim válasza:
Hogy kell hivatalosan fogdosni magad? Ezt valamilyen tanfolyamon lehet elsajátítani? Papírt adnak róla, hogy te hivatalos önfogdosó lettél?
4/15 anonim válasza:
Esetleg annyi, hogy Bese atya, Szájer Józsi, vagy valamelyik megafonos ratyigyerek megkívánja és szerelmes levelekkel bombázza őt.
5/15 A kérdező kommentje:
Sajnos egy pár napja buszon Én nekem is meg kellett igazítanom az alsógatyát: most attól félek hogy Énn is úgy járok mint Magyar Péter ;lehetséges hogy rám száll a sajtó??
okt. 12. 10:59
6/15 anonim válasza:
Kérdező, vigyázz, lehet, hogy Deák Danika, a sokat látott pénisz-szakértő készít rólad videót!
8/15 A kérdező kommentje:
Nem akarok híres lenni ezen a módon!
Rogán rámszállhat?
okt. 12. 11:03
9/15 anonim válasza:
Veszélyben vagy, mert fideszes meglett férfiemberek mostanában más férfiak péniszén pörögnek, ezen lovagolnak.
10/15 anonim válasza:
Megvakarta vagy megigazította a tökét. Mi lesz a következő földrengető botránya? Fingott? Vagy nem mosta meg a kezét?
Nem egy szent ember, de a lakájmédia kezdi egyre jobban égetni magát ahogy nem talál rajta komolyabb fogást. Pár birkának biztos bejön, de a többség számára szerintem kontraproduktív a vergődésük, amivel csak Magyart erősítik egész egyszerűen azzal, hogy beszélnek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!