Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Lázár nevű haszontalan...

A Lázár nevű haszontalan semmirekellő fideszes tolvaj alatt 1 év alatt 3 évnyi késést hozott össze a MÁV. Ez az ember miért nem lett még kirúgva?

Figyelt kérdés
okt. 11. 17:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Japanban 3 percert kirugjak az illetekest
okt. 11. 17:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor Lázárt oda kellene küldeni. Ennyi késésért cserébe elföldelnék.
okt. 11. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Bevezette az ország és vármegyebérleteket, amivel jelentősen olcsóbb lett az utazás
okt. 11. 17:18
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 Gratulálok. Kolompot ne felejtsd el elalvás előtt kiakasztani a nyakadból.
okt. 11. 17:22
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Az olcsóbb utazásért cserébe kigyulladó vonatok, folyamatos késés.

Ismét egy remek fideszes döntés.

Én inkább fizetnék kicsit többet egy tisztességes szolgáltatásért.

Vagy a lopást kellene megállítani és akkor ezen az áron is lehetne jobb szolgáltatást biztosítani.

okt. 11. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Lézer Dzsoni ért egyáltalán valamihez is? A Teszkóban a polc pakolást nem bíznám rá kb..
okt. 11. 17:28
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

"Bevezette az ország és vármegyebérleteket, amivel jelentősen olcsóbb lett az utazás"

Szerintem kevesen vannak, akiknek a MÁVval ezelőtt az árával lett volna problémájuk. Esetleg ár-ÉRTÉK arányával.

okt. 11. 17:41
 8/11 Justinianus ***** válasza:
30%

Csak szólok a tényszerűség kedvéért, hogy egy év alatt a vonatok összes menetideje több mint száz év, úgyhogy a három év késés és kifejezetten jó adat, Európában sem sokkal alacsonyabb.

Ennek egyrészt az az oka, hogy a késések jó része vasúton kívüli eseményekből származik (vihar, gázolás). Másrészt bár az európai vasutak infrastruktúrája, gördülőállománya jobb állapotban van, mint a hazai, tehát ritkább a felsővezeték szakadás, jármű hiba, biztosító berendezés meghibásodás, de azért ott is előfordul, és ha két órára megáll a forgalom, akkor a sűrűbb forgalom miatt nem 20 vonat fog 600 percet késni, hanem 40 vonat 1.200 percet.

okt. 11. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
3, nekem pl pont drágább lett.
okt. 11. 20:11
 10/11 anonim ***** válasza:

"Bevezette az ország és vármegyebérleteket, amivel jelentősen olcsóbb lett az utazás"

Én inkább megfizetem, a fideszesekkel ellentétben nem vagyok proli, telik rá, csak legyen színvonalas, pontos, megbízható.

okt. 12. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!