A Lázár nevű haszontalan semmirekellő fideszes tolvaj alatt 1 év alatt 3 évnyi késést hozott össze a MÁV. Ez az ember miért nem lett még kirúgva?
Az olcsóbb utazásért cserébe kigyulladó vonatok, folyamatos késés.
Ismét egy remek fideszes döntés.
Én inkább fizetnék kicsit többet egy tisztességes szolgáltatásért.
Vagy a lopást kellene megállítani és akkor ezen az áron is lehetne jobb szolgáltatást biztosítani.
"Bevezette az ország és vármegyebérleteket, amivel jelentősen olcsóbb lett az utazás"
Szerintem kevesen vannak, akiknek a MÁVval ezelőtt az árával lett volna problémájuk. Esetleg ár-ÉRTÉK arányával.
Csak szólok a tényszerűség kedvéért, hogy egy év alatt a vonatok összes menetideje több mint száz év, úgyhogy a három év késés és kifejezetten jó adat, Európában sem sokkal alacsonyabb.
Ennek egyrészt az az oka, hogy a késések jó része vasúton kívüli eseményekből származik (vihar, gázolás). Másrészt bár az európai vasutak infrastruktúrája, gördülőállománya jobb állapotban van, mint a hazai, tehát ritkább a felsővezeték szakadás, jármű hiba, biztosító berendezés meghibásodás, de azért ott is előfordul, és ha két órára megáll a forgalom, akkor a sűrűbb forgalom miatt nem 20 vonat fog 600 percet késni, hanem 40 vonat 1.200 percet.
"Bevezette az ország és vármegyebérleteket, amivel jelentősen olcsóbb lett az utazás"
Én inkább megfizetem, a fideszesekkel ellentétben nem vagyok proli, telik rá, csak legyen színvonalas, pontos, megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!