Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretnétek, hogy Toroczkai...

Szeretnétek, hogy Toroczkai László legyen 2026-tól Magyarország miniszterelnöke?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?

okt. 11. 11:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
27%

Röviden, tömören fogom leírni, mert már elég helyre leírtam, ezért mert ilyeneket skarnak: kötelező sorkatonaság, kötelező munka, háború pártiak, annyira neo náciak, hogy az már a normális emberek kárára is rámenni mindegy, hogy ez az ember fehér vagy roma.

Pl a 13:26 válaszoló egy féreg, akit meg már rég IP bannra kellett volna ítélni és csak azután vissza engedni ide és max azután vissza engedni ide ha kitöltetnek vele egy IQ tesztet és eléri a 90-es átlag IQ-t, csak az ilyen embereknek még a minusz 100 is problémát jelentene. Mivel e mögé még vagy három nullát lehet tenni legalább és úgy jön ki azoknak az embereknek az IQ-ja akik így is támogatják az MHM-et, de persze csak MINUSZBA!!!!!

okt. 11. 15:55
 12/28 anonim ***** válasza:
28%
Mensa tag vagyok, és az a véleményem, hogy a Toroczkai lenne a legjobb választás a kérdésben említett posztra.:)
okt. 12. 22:04
 13/28 anonim ***** válasza:
49%
4 - ha valaki, akkor én igen nagy magyar vagyok, de soha nem lennék képes egy ilyen bandára szavazni! Meg kell szabadulnunk ezektől az önjelölt idiótáktól!
okt. 12. 23:14
 14/28 anonim ***** válasza:
64%
12-es maximum a menzán mosogatsz
okt. 13. 08:43
 15/28 anonim ***** válasza:
63%

Bohóczkai Zárszó inkább ne legyen semmilyen ország miniszterelnöke!

Akinek még egy kommunikáció szakos egyetemi diploma megszerzése sem sikerült, az ne akarjon milliókat vezetni!

Ti bíznátok egy olyan emberben, akinek még a neve is hazugság? Egy erdélyi történelmi nemesi családtól lopta, hogy aztán románokkal keveredjen egy ilyen névvel!

Ő valójában Tót László, egy kommunista vérbíró unokája egyébként...

Szerintetek aki még a nevét is lopja és hazudja, mennyit lopna és hazudna ha hatalmat kapna?????

Én nem gondolom, hogy Magyarországnak az orbáni ámokfutás után most pont egy álnéven élő, iskolázatlan, románokkal keveredő kommunista-ivadékra van szüksége a miniszterelnöki székben!

okt. 19. 12:05
 16/28 anonim ***** válasza:
29%
XDDDD az gj 15, neked a az orbán viktor fizet, vagy a magyar péter a fidesztől kapott pénzből, vagy a gyurcsány ferenc szintén a fidesztől kapott pénzből? xd
okt. 19. 12:48
 17/28 anonim ***** válasza:
53%

Orbán után még egy barmot?!

Na, ne má'!

okt. 19. 19:18
 18/28 anonim ***** válasza:
30%
Egy próbát megérne
okt. 20. 01:09
 19/28 anonim ***** válasza:
49%
Ha van undorítóbb alakk 0rbánnál, akkor az Tucsek.
okt. 21. 06:27
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Gy1G.
okt. 21. 19:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!