Már ennél lejjeb van , hogy M. P t azzal járatják le hogy intim részeit fogdas a parlamentbe?
Érdekes, hogy te a riposztot olvasod, aztán meg jár a szád, hogy jaj, milyen szar is az amit írtak.
Nem tetszik akkor nem olvasd! Nem bonyolult. Ez egy ilyen lap, azt kapod amit ígért is, bulvárt, annak is az alját.
Mire számítottál? A Riposztban majd akadémiai szintű értékelést fogsz találni MP politikai céljairól?
#6 és #8
Értem én, hogy mosakodni akartok, de a linken egy Riposzt cikk szerepel.
Nem én olvastam és terjesztettem ezt a cikket, hanem a kérdéshez lett berakva. Nyilván minden csatorna, oldal átveszi amelyik valami bulvár témával és Magyar Péterrel akarja kitölteni a felültét.
Ha annyira mindenhol megjelent ez a cikk akkor miért pont a Riposzt lett belinkelve? Miért nem az RTL vagy más?
Konkrétan én voltam aki leírta, hogy nem kell szemetet olvasni akkor nem találkozol vele. Én nem találkoztam a témával amíg ezt a kérdést el nem olvastam.
Akkor most ki az akinek címezték ezt az ócska bulvárt? Ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!