Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs Magyarországnak...

Miért nincs Magyarországnak külön oktatási és egészségügyi minisztériuma?

Figyelt kérdés
okt. 10. 09:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
10: De sajnos sokaknak (itt is, máshol is) ez a baja, sokan úgy gondolják, hogy ezen múlik bármi is, vagy csak ezen múlik, hogy mi hogyan működik. Valószínűleg a kérdező is ilyen.
okt. 10. 12:36
 12/14 anonim ***** válasza:
11. Szerintem el kell tudni vonatkoztatni. Nem ezen múlik, de az átszervezésekről tudni lehet Magyarországon, hogy csak a szarpakolás megy egyik helyről a másikra. Nyilván nincs rá bizonyíték, ez egy ilyen kollektív tudás, tapasztalat, ha úgy tetszik.
okt. 10. 12:41
 13/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

ma 10:23

Valószínűleg még túl fiatal vagy vagy nagyon nem értesz hozzá; nagyon nem mindegy, mi az elnevezés. Ha nincs egy területnek önálló és felelős vezetője, akkor az súlytalan. Teljesen más a mozgástere egy államtitkárnak és egy miniszternek.

okt. 10. 20:18
 14/14 Szándékos Bendegúz ***** válasza:

Szerintem mindkét terület a hozzáértés hiányától szenved.

A tanárképzés és az orvosképzés is kikerült a felhasználók kontrollja alól.

Vagyis, a fodrászodnak, vagy az autószerelődnek megbírálhatod a munkáját, azzal, hogy nem mész többet hozzá szogáltatásra, de egy szülő vagy egy beteg csak az államilag előírt szolgáltatást kapja.

Ezeken a területeken a tudatlan munkaerőket a törvény védi, attól, hogy a felhasználók otthagyhassák őket és más, jobb szolgáltatókat válasszanak.

Úgy látszik törvényes erővel védik a tudatlanságot.

Szerintem még a hálapénz tiltása is ide tartozik.

Ezzel is akadályozzák, hogy a jobb szakember jobban legyen megbecsülve.

okt. 15. 08:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!