Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, szerintetek...

Fideszesek, szerintetek elfogadható a közlekedési miniszteretek Lázár János stílusa?

Figyelt kérdés

"Úgy látom, hogy néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás a hétvégén, és ezért aztán hallucinációik vannak a HÉV-vel, meg úgy általában a világgal kapcsolatban. Ilyenkor persze hazudnak is."

"A jövőben a közlekedési kormányzat sehol és semmiről nem kíván Vitézy települési képviselővel egyeztetni. Aki ugyanis a hazugságokban az élen jár; aki elveszítette a főpolgármester választást, pedig minden segítséget megkapott ahhoz; aki most, a Fidesz után Magyar Péter seggét nyalja, nem lehet tárgyaló fél."

[link]

Ez a fideszen belül egy elfogadott stílus egy minisztertől?

okt. 9. 20:37
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok és igen, egy rendes fideszes így beszél.
Fideszes voltam, de van az a mélység ameddig én se süllyedek le.
Nem vagyok fideszes Lázár pedig jól példázza, a fidesz kormány értékeit.
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas az ember
okt. 9. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszi, ő a Jani
okt. 9. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha te azt tehetnél, amit akarsz a kutyát nem érdekli, max írnak róla az ujsagok. Akkor mit tennél.
okt. 9. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez most őszintén meglepett. Így egy miniszter nem beszélhet.
okt. 9. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ordít róla, hogy meg van sértődve az egész világra, de leginkább Magyar Péterre és Vitézy Dávidra.

Nyilván azért is frusztrált, mert amikor miniszter lett, úgy állt a MÁV dolgaihoz, hogy "itt mindenki h..lye, de majd én rendet csinálok". Aztán most úgy néz ki, hogy minden sokkal rosszabb a MÁV-nál, mint amikor miniszter lett. Aki ilyen sikertelen, mellé meg ekkora egója van, az iszonyatosan frusztrált lehet ettől, és most üt-vág mindenkit, akit ér. Őszintén szólva nem lennék a munkatársa, beosztottja. Biztos azokba is ott rúg bele, ahol tud.

okt. 9. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Ki kéne rúgni a politikából, De orbánnak még annyik esze sincs hogy észre vegye amit ez a jószág művel az országban, mintha látná hogy ez a normális. lázár elborult agyú orbánnal együtt

(Kisbetűvel írtam nevüket, de direkt is. Megérdemlik)

nov. 4. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!