Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki jobboldali gondolkoz...

Ha valaki jobboldali gondolkozású Fidesz támogató, az miért van lepontozva ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet elfogadni azt, hogy ha valakinek másfajta nézetei vannak? Hiszen nem vagyunk egyformák és igazából ez így is jó.

Igazából ez az egész pontozás badarság a politikai szekcióban.

Ti hogy gondoljátok?

okt. 9. 16:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Aki jobboldali (és/vagy keresztény) gondolkozású az tutira nem lehet fidesz támogató, mert a fidesz nem jobboldali, hanem leginkább komcsi bolsevik.
okt. 9. 16:56
 2/17 anonim ***** válasza:
36%
Mert sok itt a frusztrált ellenzéki, aki ebben éli ki magát.
okt. 9. 16:59
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

Abban viszont igazad van, hogy nem vagyunk egyformák és ez jól is van, továbbá hogy a pontozás badarság a politikai szekcióban.

Szerintem az egész politikai szekció egy badarság, mert az egész gyakori lényegében arra van, hogy ha nem tudsz valamit, akkor megkérdezhesd és nem arra, hogy szekértáborok feszüljenek egymásnak politikai szimpátia alapján.

okt. 9. 16:59
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
AS pontozástól sem drágább, sem olcsóbb nem lesz a kenyér. Annyi, aki pontoz, kifejezi, egyetért, vagy sem veled. Annyi, sokan lepontoznak annyi, újra átgondolom, talán találok hibát abba amit írtam /nem helyesírásilag/
okt. 9. 17:05
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Azért, mert a hazaárulókat mindenhol megvetik és gyűlölik és a fideszesek hazaárulók.
okt. 9. 17:06
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Demokrácia van, mindenki azt pontoz le akit akar.
okt. 9. 17:11
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Én a sértő, gúnyolódó és nyilvánvalóan provokatív hozzászólásokat szoktam lepontozni. De ha te pl leírod, hogy szimpatikus Orbán politikája, mert jónak látod a gazdaságot, vagy mert úgy érzed, hogy fontos dolgokról beszél, azt tiszteletben lehet tartani. Arra lehet érdemben reagálni is és elmondani, hogy ki hogy látja, és ha valaki nem úgy látja, akkor miért nem, vagy ha igen, akkor miért igen. De amikor valaki olyanokkal jön, hogy a fosos, nárcisztikus, nőverő pszichopetit miért kell épp utálni, azon szerintem nincs mit értékelni.
okt. 9. 17:25
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem pontozlak le, ha tisztelettel írsz a Moszkovitya hatalmát veszélyeztető "messiásokról", de általában csak személyeskedő baromságok, mint pl. hogy beszart Péter, mai agytröszt termése, hogy Péter állítólag gyakran nyúlt a szerszámához. Ennyit tudtok.
okt. 9. 17:36
 9/17 Molyember ***** válasza:
67%
Fideszesnek lenni ma már nem "nézet", hanem a teljes elvakultság és/vagy erkölcsi mélység megnyilvánulása. Ne emeljük ezt a "politikai nézet" kategóriába, mert nem az.
okt. 9. 17:43
 10/17 anonim ***** válasza:
44%
mert együgyű vérszektás gondolkodású emberek vannak itt javában.
okt. 9. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!