Szerintetek melyik pártban van még leginkább növekedési potenciál?
Figyelt kérdés
Érdemi növekedés. Nem 1%. Legalább 3-4%.okt. 9. 16:17
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Tisza
DK
Mi hazánk
MSZP
LMP
Momentum
Jobbik
Pérbeszéd
Kutyapárt
37 szavazat
1/8 anonim válasza:
A 2RK kimaradt, pedig elvileg lényegesen magasabb a támogatottsága mint az EP választásokon szerintem a 3% már meglenne nekik. De talán a Kutyák is kezdenek jól állni. Remélem a Mi Hazánk helyére bekerülnek majd 26-ban a parlamentbe. Az MSZP és a PM viszont nem tudom minek került bele amikor a DK-val vannak koalícióba. Megyei, képviseleti szinten viszont a DK a második legerősebb párt.
2/8 A kérdező kommentje:
Oké. Csak írtam ami párt eszembe jutott.
okt. 9. 16:49
4/8 anonim válasza:
A listából a Kutyusok, egyébként meg a 2RK
5/8 anonim válasza:
A 2RK-ban én is bízom. Egy kulturált, magas szellemiségű országban ők kormányoznának, nem a kétbites üzenetekkel taroló Fidesz.
6/8 anonim válasza:
Nem tudom miért gondolják emberek hogy a Mi hazánk jelentősen nőhet még, mindenki akiben nincs fasisztoid hajlam messziről kerüli őket, akikben meg van azok valszeg már most is oda szavaznak. Mivel tudnának növekedést elérni? Egyáltalán mikor volt utoljára relevanciája a pártnak? Fél éve legalább hogy semmit nem hallani felőlük de ha hall is valamit az ember az is csak kultúr háborús pitiáner gesztus politizálás.
7/8 anonim válasza:
Mart az a fasisztoid gondolkodás már csak ilyen.
A MIÉP-esek is látták magukat amint a legnagyobb párt lesznek, az ősjobbikosok is és most a Mi Hazánkosok is.
És ha véletlenül valamelyik MHM-es megvilágosodna és konszolidálná a pártot, miként azt Vona tette a jobbikkal, akkor a szélsőségesek otthagynák és megint gründolnának maguknak egy újabb törpe formációt, amelyik csak szerencsével éri el a bejutási küszöböt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!