Orbán Viktor miért ijedt meg ennyire egy DK-s aktivistától?
Figyelt kérdés
A mellette ülő kettő ember meg se rezzent. Viktor viszont majdnem az asztal alá ugrott.
https://www.youtube.com/watch?v=Z2dUp7H_SpU
Ilyen egy utcai harcos és bátor miniszterelnök?
okt. 8. 15:47
12/20 anonim válasza:
17:44
Semmit
Orbán testőrei teperték le, kivitték és átadták az EU-s biztonságiaknak. Azok meg azonnal elengedték.
13/20 anonim válasza:
"Mit kapott, kap az a gyerek,,,, ...."
Bese atya, a fideszes házipap megbünteti egy melegorgiával?
14/20 anonim válasza:
Nyílván nem számított rá, meg a mondandójában volt elmerülve, illetve sok jobboldali politikust értek valós támadások mostanában.
Annak ellenére, hogy nem vagyok Fidesz szavazó, szerintem ez nem volt odaillő jelenet.
15/20 anonim válasza:
Szégyellje magát ez a DK-s. Ilyet nem teszünk amikor a miniszterelnök fontos kérdésekben tájékoztat. Ezzel csak lejáratta az országot. Remélem jól mondtam, jót súgott a riporter. Üdv Siffer
18/20 anonim válasza:
19/20 anonim válasza:
Én is megijedtem tőle.
Amúgy mit akart?
20/20 anonim válasza:
#18 Nem ijedt meg tőle, baromgyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!