Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most lenne szavazas , hogy...

Ha most lenne szavazas , hogy bent maradjunk-e az unióba a magyarok többsége mire szavazna?

Figyelt kérdés
okt. 7. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, van-e már olyan mélyen a társadalom mentális állapota, hogy képesek lennénk kiszavazni magunkat és egy klubba kerülni Moldovával meg Albániával meg azok kétes külpolitikai kapcsolataival... Én inkább arra fogadnék - ha lenne ilyen fogadás - hogy nem sokkal, de egy kicsi többséggel maradásra szavazna a magyar.
okt. 7. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Az EU egyelőre csak kellemetlenségeket okoz, nem túl nagy problémákat,hogy ki kelljen belőle lépni (egyelőre).Persze ez változhat.

Migrációs politika, üdítős kupak, túlszabályozások (mezőgazdaság, autóipar...stb).Ezek a legnagyobb problémák.

okt. 7. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

a többség (még) EU párti de én ezért leszek kettős állampolgár, hogy a krumplibogarak és a birgik ne tudjanak ebben sem kárt okozni.

ti max. kiléptek ha akartok, én maradok...

okt. 7. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Nem lenne ilyen szavazás mert nincs magyar gazdaság az EU nélkül, hála Orbánnak meg Gyurcsánynak meg a többi politikusnak akik a rendszerváltás után megölték a magyar gazdaságot! Régen rengeteket exportáltunk és kevés dolgot importáltunk most meg fordítva! a magyar politika az elmúlt 30 évben a nyugat kezére játszotta az országot eldobva ezzel a szuvenerításunkat szóval nem! Nem lenne szavazás mert nem tudunk kilépni
okt. 7. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Az EU-ból egyszerű parlamenti döntéssel ki lehet lépni, az ellenzék összes kísérletét, ami népszavazáshoz kötné a kilépést a fidesz mindig lesöpörte az asztalról.
okt. 7. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!