Nagyon kevesen voltak és ugyan olyan tüncike volt mint az elmúlt években az ellenzék részéről.
okt. 6. 22:24
2/16 anonim válasza:
Azért ennyiből ezt még nem lehet leszűrni, de ha ma lett volna a választás, nagy valószínűséggel újabb Fidesz-kétharmad lenne.
okt. 6. 22:25
3/16 anonim válasza:
Ez nem tüntetés volt. Összejövetel max, meg színházi előadás csak. Egy igazi tüntetés félmilliós létszámnál kezdődik, nem óvodás kiscsoporttal.
okt. 6. 22:32
4/16 anonim válasza:
Nem kicsit: nagyon.
okt. 6. 23:12
5/16 anonim válasza:
Unalmas vagy már ma a 100.ilyen kérdéssel...
okt. 6. 23:13
6/16 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz, szerintem színvonalas volt. Tudom, hogy nektek csak az agresszív tüntetés valódi tüntetés, de mi békések vagyunk.
Sajnos személyesen nem tudtam ott lenni, de a 23-i rendezvényen már ott leszek.
okt. 6. 23:19
7/16 anonim válasza:
A fidesznek nem volt érdeke több pénzt áldozni a tüncikére. Nekik csak a párt létrehozása volt fontos. Legközelebb már csak a választásokkor tolnak nagyobb összeget a TISZA pártba, hogy elvigye az ellenzéki szavazókat a valóban ellenzéki pártoktól.
okt. 7. 01:13
8/16 anonim válasza:
Kérdező tüncike csak akkor jó ha Németországban meg Franciaországban teszik a kormány ellen.
Egyébként most gyenge tüncike volt, vagy a Tiszások baltás barbárok voltak, mert mind a kettőt tolta a propaganda, akkor most melyik volt. Totál belezavarodtam.
okt. 7. 10:54
9/16 anonim válasza:
Nem voltak sokan mert nem volt ingyenes Azariah koncert mint legutóbb. 😉
MP maga alatt vágja a fát. Úgy, ahogy környezetemben sol régi Fideszes már többet nem fog szavazni a Fideszre, úgy sok kezdeti Tiszás ismerősöm már MP-ből is kiábrándult. Többet között én is. Ez az ember sem normális úgy mint Viktor vezér!
okt. 7. 11:24
10/16 anonim válasza:
#10: Melyik Magyar Péter tüntetésen volt Azahriah koncert?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!