Orbán Viktor idén vajon megint megy disznóvágásra?
Figyelt kérdés
okt. 5. 20:39
2/8 A kérdező kommentje:
#1 És a te pénzed? Te is adtál bele. Vagy tán Dublinból írsz?
okt. 5. 21:04
4/8 anonim válasza:
nem bizony, ez a ti pénzetek, én külföldön vagyok már régen :D
ez most nem jött be :D
5/8 anonim válasza:
Lehet nem megy mert idén már őt néznék disznónak.
6/8 anonim válasza:
Megy bizony ő lesz a disznó főszerepében.
7/8 anonim válasza:
Nem bohóckodhat már ezzel, szerintem. Nem játszhatja el a szegény, egyszerű fiút Hatvanpuszta árnyékában.
8/8 anonim válasza:
SZegény cigó, akit felemelt a kommunista párt (mert a papa MSZMP párttitkár), bekerül (ki tudja, milyen átlaggal) az egyetemre. Ahol aztán a kollégiumba már zajlik egy szervezkedés. És Ő lesz a beépitett "tégla", ugye ruszkik haza és hasonlók, ismerősek ugye?! Most pedig Ő a EU főfő szélsőjobboldali vezetője! Putyin persze tudja ezt, ezzel aztán sakkban tartja. Félrevezetett mindenkit, hazudozott, ugye a Gyurcsány se különb?????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!