Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-KDNP milyen szakaszáb...

A Fidesz-KDNP milyen szakaszában van most?

Figyelt kérdés
Ahogy a termékeknek van egy életgörbéje, úgy a pártoknak is, bevezetés, növekedés, érettség és hanyatlás. A Fidesz-KDNP most melyik szakaszban van? Még elmondható, hogy továbbra is a csúcson az érettség szakaszban, vagy már átlépett a hanyatló szakaszba?

okt. 1. 23:39
A kérdező szavazást indított:
Bevezetés
Növekedés
Érettség
Hanyatlás
21 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

tetszik a kérdés. 2010 óta mindig az megy, hogy most bukik a zorbán, már vesztett is a fidesz, elpártoltak a szavazóik, a kiábrándult fideszesek tömegei mennek más pártokra szavazni, blablabla. Aztán tessék, 2022-ben minden idők legtöbb szavazatát szerezték meg.

Ha nem lesz 2/3-os többségük 2026-ban, az sem jelent hanyatlást. Az annyit jelent, hogy végre kezd normalizálódni a helyzet és az ellenzéki oldalon nem csak teljesen alkalmatlanok lesznek akiktől menekül minden szavazó és inkább leszavaz a fideszre nehogy azok kerüljenek kormányra.

okt. 1. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Hanyatlás, mivel még egy Magyar Péter is felfut mellettük mint a paszuly. Még én is rá fogok szavazni, pedig nekem nagyon unszimpatikus.
okt. 2. 00:01
 3/7 anonim ***** válasza:
21%
2: MP mellett is kétharmaduk lett volna idén. MP a többi ellenzéki pártot vitte hanyatlásba.
okt. 2. 01:09
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

#3 Jóhogy mivel a fideszes többség most kezd ébredezni és a bálázsshow megtette a hatását...

Olyannyira hogy a hazaszerető fideszesek elpártolnak mellőle, ha nem is a Tiszához, akkor más pártokhoz.

Nem tudom érdekel a véleményem, de én ki merem mondani hogy számomra Gyurcsány hitelesebb mint orbán, ennek ellenére nem szavaznék se az mszp sem a fidesz pártokra. Valamej ellenzéki pártra szavaznék.

Remélhetőleg a következő felmérésben ez lesz az állás:

1. Vagy egyenlőek lesznek

2. A Tisza lesz a vezető párt a fidesz meg a második

okt. 3. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:

#4 Még mindig nem érted, hoyg nem azért nyer a fidesz állandóan, mert ilyen bulvár témákban jól szerepel, hanem mert az emberek számára valóban fontos kérdésekben azt csinálják amit a többség szeretne - az ellenzéki oldalon pedig pont az ellentétét hirdetik.

Amíg olyan kérdésekben, mint a családpolitika, az illegális migráció, a háború kérdései és hasonlók az ellenzékben épp az ellentétét hirdetik annak ami az emberek szerint fontos és jó, addig a fideszre fognak szavazni, akkor is ha ilyen bulvártémákban nem tetszik amit látnak.

okt. 3. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

#5 Elfogadom a véleményedet.

De én nem fogok tapsikolni egy hazaárulónak, már ne haragudj.

Remélem egy idő után te is felébredsz :)

Ha rákeresel teszem azt a migrációra akkor rájösz hogy a terror cselekmények mögött maximum 1-2% az ami migráns által történt.

Hozzáteszem a vendégmunkásokkal nem csak munkások jönnek, hanem bizony illegális menekület.

A fidesz háborúpárti de szerintem orbán balázs ezt elmonta már kétszer.

a családbarátság ott kimerült hogy a gyerekekre járó családi pótlékot nem emelte, vagy hogy szabadon eresztett egy halom pedofilt.

okt. 3. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
60%

#6 vagy sok a megvezethető ember :D

Csupán el kell hinni amit állit a rogánművek és voilá megvan a fideszes többség, ami remélhetőleg nem sokáig lesz többség.

okt. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!