Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok jól érzik...

A liberálisok jól érzik magukat ebben az országban? Vagy nagyon szomorkodnak?

Figyelt kérdés
Sajnálom őket. Biztos rosszul érzik magukat, hogy nem egy balliberális kormányunk van.
okt. 1. 00:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
"Ők úgy gondolják, hogy nem tartoznak túl szorosan ehhez az országhoz. Ők külföldinek, nyugatinak érzik magukat. Rasszisták, és a magyarokat alacsonyrendűnek, a nyugatiakat magasrendűnek tartják. Magukról pedig azt gondolják, hogy a sors szeszélye folytán véletlenül idecsöppent nyugatiak, akiknek az a feladata, hogy helyt álljanak a felsőbbrendű nyugati ideálokért itt, a szerintük mucsai büdös disznó magyarok között. Ezért van az, hogy amikor nekik nem tetsző (nem magukat liberálisnak nevezőkből álló) kormány van, akkor szívesen látnák, ha Magyarországot megtámadná a NATO, vagy legalábbis megleckéztetné a nyugati tőke, az EU, az IMF vagy bármi más, ami külföldi. A liberálisok fejében egy nagy Külföld. vs Magyarország ellentét van, ahol a Külföld a fény, a jó, a magyarok a Gonosz, a sötétség."
okt. 1. 00:10
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Falnak megyek már ettől a BALliberális dumától. Liberálisként én liberális kormányt szeretnék, bal és jobboldal nélkül, vagy épp mindkettővel egyszerre. Nem vagyok annyira ráizgulva egyik oldalra sem amennyire a fideszesek...
okt. 1. 00:18
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Definiálnád a liberálist? Vagy mindenkire gondolsz aki nem agyhalott ruszkipárti fideszes seggnyaló?

Hát igen, a normális emberek "libsik" jobban éreznék magukat, ha nem egy putyinista zsebdiktátor és elvtelen korrupt tolvaj haverjai vernék szét másfél évtizede az országot.

okt. 1. 01:09
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem még jobban is érzem magam mimt a fideszesek, akiket évek óta szószerint halálfélelemben élnek a migránsoktól, melegektől, atomháborútól a fidesz propagandájának hála.
okt. 1. 05:08
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem csak a balliberális, hanem te sem jutsz el vonattal a korházba, és, ha el is jutsz, hát...
okt. 1. 06:37
 6/11 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem az egyes nagyon jól leírta. Ők nem is magyarok. Kb már az anyjuk hasában azt tervezik hová fognak disszidálni, születésük után meg csak a cselekvőképes kort várják hogy megtehessék.
okt. 1. 07:04
 7/11 anonim ***** válasza:
19%
#7 Legkevésbé elmebeteg jobber
okt. 1. 07:05
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

Jobbliberálisként én nem azért szomorkodom mert nem balliberális a kormány. Hanem például azért mert a 20+éve közigazgatásban dolgozó, nyelvet beszélő, diplomás, többször kitüntetett anyám fizetése lassan az éhbérig inflálódik, mert évek óta nem kapott emelést, eközben százmilliárdokból tolják az arcomba mindenhol a 10 évesek agyi szintjén lévő progpagandát, hogy milyen jó itt élni. Vagy azért, mert én és a gyerekeim titkosított kínai hiteleket fognak majd visszafizetni, amelyeket a beleegyezésünk nélkül vettek fel. Vagy azért, mert a fiatal orvosok, akikkel együtt dolgozom, teljesen eszköztelennek érzik magukat és ki vannak égve, amiért lerobbant épületekben, ember és eszközhiány mellett próbálnak életeket menteni. Vagy azért, mert a vonataink sebessége lassan a monarchiás szint alá csúszik

És persze azért, mert egy szegénység és eladósodás felé csúszó országban van egy réteg aki a problémákra szemellenzőt húz és a magyar honfitársára acsarkodik. Például a kérdező.

okt. 1. 09:41
 9/11 A kérdező kommentje:

Ez a baj veletek. Csak rossz dolgokat veszitek észre. Mintha nyugaton minden tökéletes lenne. Elhordjátok Magyarországot minden szarnak, rendesen mérgező ez a negatív gondolkodás.

Én a baloldal alatt is boldogultam, most is nagyon szeretek itthon élni. Talán nem a kormánytól kellene a csodát várni. Ha rossz valami, akkor neked kell változtatni az életeden.

Közigazgatásban dolgozó, nyelvet beszélő, diplomás, többször kitüntetett ember miért nem megy el a versenyszférába dolgozni? Arany élete lenne.

okt. 1. 09:57
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

"Talán nem a kormánytól kellene a csodát várni"

Akkor adják el a kórházakat, legyen minden magánkézben és működjenek piaci alapon. Akkor tőlük fogom várni a "csodát", nem a kormánytól. Én ha beledöglök sem tudok egymagam felújítani 4 kórházat, és új osztályokat sem tudok nyitni, hiába írod hogy nekem kell változtatnom :D

Ugyanígy a vasutat is el lehet adni, működtesse az osztrák állam, vagy működtesse egy piaci cég, és akkor nem a kormányt fogom érte hibáztatni hanem a másik üzemeltetőt. Ezek állami cégek basszus, hát ki a tökömet hibáztassak ha egyszer rosszul működnek? A lengyel államot hiába szidom, semmi közük az egészhez.

okt. 1. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!