Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok! Milyen érzés...

Liberálisok! Milyen érzés már 14 éve mindig a vesztes oldalon állni?

Figyelt kérdés

szept. 29. 22:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Amugy nem tudom tenyleg, hogy a fideszeseket mi tartja ennyire össze. Ok, vannak a ner kegyeltjei meg a csaladjaik. Nekik nyilvan jo, maganegeszsegugybe jarnak, villaik vannak, az atlagember problemai nem erintik oket.

Szerintem sokan, plane idősebb nyuggerek annyira ki vannak szolgaltatva az araknak, hogyha kapnak egy egyszeri emelest, rogton leszavaznak a fideszre. A jovo amugy sem erdekli oket...sajnos. Nem is gondolkodnak ezen, megnezik az M1-et, ott mindig elmondjak h mi a beke szigete vagyunk, Europa tobbi reszen meg olik egymast. Ezt napi szinten 5x meghallgatjak es el is hiszik.

szept. 30. 10:28
 22/38 anonim ***** válasza:
92%

21-es, nagyjából jól látod. Három féle fideszes van:

1. ÉRDEK-FIDESZES - ez Mészáros Lőrinctől a helyi fideszes polgármester által megzsarolt közmunkásig terjedően mindenki, aki anyagilag, egzisztenciálisan függ a rezsimtől, vagy annak köszönheti a munkáját (pl. fideszes oligarchák közpénz-mosodáiban dolgozik, sokszor olyan vidéken, ahol más munkahely nincsen is).

2. RETTEGŐ FIDESZES - akit annyira meggyőzött a hazugságpropaganda, hogy bár látja a Fidesz bűneit, elhiszi, hogy mindenki más rosszabb lenne. Ők a "ha nem a Fidesz lenne, még rosszabb lenne" premissza követői, akik tudják, hogy korrupt, hazug, tolvaj rezsimben élnek, de elhiszik, hogy Orbán nélkül átoperáltatnák az összes óvodást, migráncshordák lepnék el az országot, No-Go-Zóna alakulna ki az utcájukban, iszlamista imámok vezényletével, az ellenzék pedig Ukrajnába vinné harcolni az összes fiatalt.

3. SZEKTÁS-FIDESZES - ez a legszűkebb kemény mag. Ők tényleg úgy hiszik, hogy maga a Szűzanya ígérte meg Orbán Viktort Szent Istvánnak, a felajánlott Szent Koronáért cserébe, mint a magyarok új messiását, Krisztus második inkarnációját, aki a magával a Sátánnal folytat globális küzdelmet a magyarság túléléséért és nemzetünk felvirágoztatásáért. Ő maga éjjel-nappal csak azon dolgozik, hogy a nemzet jobban éljen - de ebben megakadályozzák a liberálisok, a nyugatiak, a pápa, az LMBTQ, Soros György, a zsidók, az amerikaiak és Brüsszel. Neki köszönhető a világban minden jó - az ő ellenségeinek pedig minden rossz, beleértve Magyarország belpolitikai problémáit is (az egészségügy helyzetétől az inflációig).

szept. 30. 11:18
 23/38 anonim ***** válasza:
89%
#22: Ez nagyon jó összefoglaló volt, ha megengeded akkor lopom :-)
szept. 30. 13:42
 24/38 anonim ***** válasza:
89%

hát tényleg gratulálok, ennyire jól összefoglalva még soha nem láttam egybe és totál igaz

szept. 30. 14:53
 25/38 anonim ***** válasza:
76%
Van az a közmondás, hogy magasról lehet nagyot esni. Nos, lehet hogy 14 éve a vesztes oldalon állunk, de nagyon úgy tűnik, hogy tetves ruszkiszopó felfulvalkodott ostoba és primitív Orbánotok és rezsimje rövidesen összeomlik, és az NAGY lesz!
szept. 30. 16:14
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Anno az MSZP-SZDSZ kombó is igencsak megérdemelte az összeomlást!
szept. 30. 18:22
 27/38 anonim ***** válasza:
38%

Ezen az oldalon ezt nem szabad mondani. Itt az szdsz-ről kizárólag csak jókat szabad írni.

szept. 30. 18:26
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fideszes lejtmenetben van, s másfel ev alatt ez jobb mar nem lesz. Mondjuk egyelore nekem is kerdeses ez a Magyar Peter, lehet valoban Fidesz 2, de ha mar egy olyan allapototo letre tudna hozni, amiben nem uszitana magyar magyar ellen, a valos problemakkal foglalkoznank, nem azzal, hogy jonnek ide a migransok, meg atoperaljak a gyerekeket az ovodakban, akkor mar van egy indok ami miatt ra fogok majd szavazni. A csavo, 7 honapja bukkant fel, s azota full mas a kozelet.
okt. 1. 01:52
 29/38 anonim ***** válasza:
28: Jó lenne hinni, hogy MP kormányra kerülése után jobb lesz, de én azt szeretném, hogy az elején legyen jobb, ne kelljen lenyelni nadrágszíjmeghúzást a jövő érdekében. Ha valóban annyit lopnak, akkor pusztán a leváltásuk elég pluszt kell, hogy adjon, anélkül, hogy adót, rezsit emelnének AKÁR IDEIGLENESEN is. Merthogy 89 után is bepróbálkoztak egy benzinár-emeléssel, majd jött a bokros csomag. Ami miért is volt annyira sikeres? Mert egy időre rendbe lett a költségvetés, nagy áldozatok árán, hogy a köv. kormány alatt ismét bedőlhessen? Marha jó kilátások. Inkább legyen langyosabb a xar, de NE kérjenek áldozathozatalra a jövő érdekében, ezt érdemes lenne letisztázni, és ha nem kér, akkor szavazok rá!!!
okt. 1. 20:06
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Későn kezdtél el aggódni. Orbán már eladósított minket alaposan. (Kína felé)

Most fogadtak el újabb megszorító csomagot.

+ a multikat, bankokat terhelő adókon is emeltek - szerinted ki fogja megfizetni ?

Ha marad ez a tolvaj banda, lassan olyan lesz, mint az oroszoknál.

Vékony réteg dőzsöl a többinek - kuss. Úgy, hogy nyugodtan szavazz

rájuk ha ezt akarod. Én már öreg vagyok meglépni innen de nem is

fogom megélni ami a fiatalokra vár - ha a fideSS marad.

okt. 1. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.