Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dk, Tisza, momentum, kutya...

Dk, Tisza, momentum, kutya szavazók , ha háború lenne mit tennétek itt maradnátok és fölvennétek a harcot vagy menekülnétek innen ?

Figyelt kérdés
szept. 28. 19:20
1 2 3
 11/26 DK-s ***** válasza:
0%

#10-nek:

Szerintem teljesen logikus hogy aki benne lenne egy polgárháborúban, a mangalicáék és s'ggnyalóik ellen, az egy sima háborúban nem lenne hajlandó harcolni.

És ha tegyük fel az Oroszok megtámadnának minket, az mindenképp a regnáló házisertés hibája lenne, tehát ŐT kellene elsőnek kilőni a p'csába!

szept. 28. 19:39
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

11.

Szép, haladó, Európai Unióhoz méltó megszólalás, milyen nemes mindenféle gúnynévvel illetni a miniszterelnököt. Mondom ezt úgy, hogy én se kedvelem, de ha haladni szeretnénk és fejlődni, akkor ezt az óvodai stílust el kellene engedni.

"Az nem reform, hogy a többiek változzanak meg".

szept. 28. 19:41
 13/26 DK-s ***** válasza:
0%

#12-nek:

Tudod, nekem az az alapvetésem hogy a tiszteletet nem lehet megkövetelni, csak kivívni!

És tévedsz abban, hogy ez "óvodai" stílus. Ez olyan stílus, ami mögött embertelen fokú GYŰLÖLET lapul. Had ne részletezzem!

szept. 28. 19:44
 14/26 anonim ***** válasza:
66%
Ha világháború lenne, nem sok értelme lenne elmenekülni. Egyébként nem fog megtámadi senki minket, mert NATO tagok vagyunk.
szept. 28. 19:45
 15/26 DK-s ***** válasza:
0%

Ismét #12-nek:

"Az nem reform, hogy a többiek változzanak meg".

Nem fognak, tehát ki kell iktatni őket.

szept. 28. 19:46
 16/26 anonim ***** válasza:
68%

13.

" ami mögött embertelen fokú GYŰLÖLET lapul."

Kissé ironikus, hogy néha "legyűlölködőzöd" a Fityiszt, máskor te magad is pontosan így viselkedsz. Ez mitől különb? "De az más!"?

szept. 28. 19:51
 17/26 DK-s ***** válasza:
0%

#16-nak:

Miért is kellene nekem különbnek lennem?!

És szerintem keversz valakivel. Én nem hinném hogy "gyűlölközőztem" volna a fideszt attól függetlenül, hogy az. Pontosan azért, mert van önkritikám.

szept. 28. 20:06
 18/26 A kérdező kommentje:

Senki nem válaszolt értelmesen !

tereltetek mellé beszéltetek, úgyhogy úgy veszem hogy nem mennétek ki és menekülnétek, de azért Orbán Balázs beszéde az nem tetszik nektek de ugyanazt csinálnátok amit balázs mond!

Szánalom

szept. 28. 20:17
 19/26 anonim ***** válasza:
Kérdező ez a körülményektől függ, lehet neked nem számít ki mikor és hol de nem mindenki van így vele.
szept. 28. 20:26
 20/26 anonim ***** válasza:
Orbán kiadta az ukázt hogy erősebbel nem szabad szembeszállni, tehát ehhez tartom magam.
szept. 28. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!