Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted lesz kormányváltás...

Szerinted lesz kormányváltás a következő 12 éven belül Magyarországon?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a Fidesz nem lesz benne a kormányban. Indokold meg a válaszod! Miért lenne?
szept. 28. 03:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
A Fidesz veszte a saját telhetetlensége lesz. A jónépnek már sok éve alig jut valami, ezzel szemben a fideszes kiskirályok, milliárdos haverok azt se tudják, mennyi pénzük van, mégis egymást marják a pénzért. És a kapzsiságuk, luxusigényszintjük egyre nagyobb. Nem nehéz belátni, hogy ez széthulláshoz vezet hosszútávon.
szept. 28. 06:54
 12/15 anonim ***** válasza:
32%
Ha csak a Tisza az alternatíva, akkor inkább ne legyen. Magyar Peti is ugyanolyan kétszínű patkány, mint Orbán, csak fiatalabb, így később döglik meg
szept. 28. 07:11
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nagyon kétesélyes.

A Fidesz egy olyan választási rendszert, és médiát, ill. vagyonhelyzetet teremtett, amiből szinte lehetetlen, hogy más nyerjen demokratikus úton.

Az ellenzéki összefogás sem nagyon működik részben a választási rendszer, részben pedig egyéb okok miatt, arra, hogy csak egy ellenzéki párt legyen, és minden más oszoljon fel, nyilván szintén nem nagyon van esély, demokráciában nem is lenne jó ilyet kívánni.

A Fidesz viszont olyan gazdasági helyzetbe "kormányozza" az országot, amit talán még a kamu kommunkációjukkal se tudnak teljesen elfedni.

A mostani gazdasági válságot is már csak úgy tudják kezelni, hogy a megszorításokról való elterelés érdekében beáldoznak a sakktáblán a sokadik parasztot, ezúttal Orbán Balázsnak volt kiadva, hogy csináljon botrányt, hogy a nép egy gumicsonton rágódjon.

szept. 28. 07:14
 14/15 anonim ***** válasza:
88%

12 év alatt

- jönnek új szavazók, akik betöltik a választói korhatárt (nem is kevesen), ezek fiatalok, köztük elvétve lesz fideszes

- és hat szomorú, de 12 év alatt elhalálozik jópár nyugger, akiknek viszont a nagy része megvezethető fideszes

Én ebben látom az esélyt, a generációváltásban, mert a "magot" a mai fideszes szavazókat semmi sem tántorítja el, láthatjuk, ők már csak kipusztulni fognak.

szept. 28. 09:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Csak attól tartok, hogy a Tisza a 2. generációs Fidesz. Sok jele van ennek, de ne nekem legyen igazam.
szept. 28. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!