Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyar Pétert elitélik...

Ha Magyar Pétert elitélik lopás miatt, a múltkor telefonos dolog miatt, utána mitörténik?

Figyelt kérdés
szept. 27. 17:59
1 2
 11/14 DK-s ***** válasza:

#9-nek:

Tehát te az a fajta vagy, akinek ha elfogy az érve, átcsap személyeskedésbe?

szept. 28. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:

11: ez nem személyeskedés, csak megállapítottam egy tényt. Tehát ha például engem lecsuknának, még névtelenül sem tenném ki sehová, mert rossz fényt vet rám.

Egyébként pedig, ahogy már írtam, Magyar Pétert nem fogják elítélni, mert EP-képviselőként mentelmi joga van, és amilyen viszonyban Vityáék az EU-val vannak, valószínűleg ennél a piszlicsáré ostobaságnál súlyosabb ügyekben sem vonnák meg tőle. Így ez az egész csak propaganda és porhintés.

szept. 28. 15:49
 13/14 DK-s ***** válasza:

#12-nek:

Nem vagyunk egyformák. Mivel pszichopátiás személyiség vagyok, így nem igazán izgat mások véleménye. Ezt a tényt csak a szavaim hitelesítése céljából közöltem, tehát hogy nem egy fotelharcos szájkaratézik.

És nagyon nem vagy naprakész Magyart illetően. Az EU-s mentelmi jog felfüggesztésének a feltételei fent állnak, a kormány pedig már el is indította a folyamatot. Tehát már indítványozták a mentelmi jog felfüggesztését a bizonyítékok tükrében. Az EU pedig fel is fogja függeszteni, mert tény hogy Magyar nagyon durva bűncselekményt követett el.

[link]

szept. 28. 18:41
 14/14 DK-s ***** válasza:

Ismét #12-nek:

Egyébként szemet szúrt egy megjegyzésed: "ennél a piszlicsáré ostobaságnál".

Te annak véled, ha valaki akár a testi épségedet is sértve elveszi a tulajdonodat, ha azt fenyegetésre sem adod oda?

szept. 28. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!