Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyar Pétert elitélik...

Ha Magyar Pétert elitélik lopás miatt, a múltkor telefonos dolog miatt, utána mitörténik?

Figyelt kérdés
szept. 27. 17:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Ha.

És innentől felmondtad a fidesz legocsmányabb trógereinek a kottáját.

szept. 27. 18:00
 2/14 A kérdező kommentje:
én tisza szavazó vagyok, és érdekel, hogy ilyenkor mi van?
szept. 27. 18:00
 3/14 anonim ***** válasza:
35%

Ha Péter Magyart elítélnék, akkor a kommunisták nem 2/3 hanem 5/6 fognak nyerni.

Aki most Tisza szavazó, az nem valószínű, hogy egy ESETLEGES Tisza összeomlás után valaha is elmenne szavazni.

szept. 27. 18:19
 4/14 Jégszív ***** válasza:
Jönnek a rogántonyó, a tiborcz gyerek, a bukott fideszes polgik, meg a többi szarházi viselt ügyei... 🤣 😛
szept. 27. 19:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem ítélik el, mert az EP nem fogja Orbánéknak felfüggeszteni Magyar Péter mentelmi jogát. Ez csak egy újabb szánalmas propagandafogás.
szept. 27. 19:15
 6/14 DK-s ***** válasza:
0%

A "lopás" csak terelés. Első kézből ismerem a zsaruk nyomozói munkáját.

Magyar RABLÁST követett el, de egyenlőre csak lopással vádolják, hogy ne pánikoljon. Mire pánikolni kezdene, már előzetesben lesz. Ez a taktikájuk.

A telefon elvétele érdekében először fenyegetőzött, már ez is kimerítette volna a rablást. Majd amikor a sértett nem adta oda állon vágta, majd kitépte a kezéből.

Ez semmiképp sem lopás.

szept. 27. 19:24
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Egyenlőre ez csak szóbeszéd. Van rá bizonyíték hogy lopott? Nincs. Erről ennyit. A mentelmi jogot meg nem fogják megszuntetni. 26-tól meg már nem lesz Fidesz se Polt
szept. 27. 20:00
 8/14 DK-s ***** válasza:
0%

#7-nek:

Van -e rá bizonyíték? 🤣🤣🤣

Kameara-felvétel, egy tucat tanú, és a sértetti vallomás szerinted nem elég? 🤣

Törődjetek bele hogy Magyarnak, politikusként egyszer s mindenkorra vége. Már az elején fejbe lőtte magát. Gyűlölöm a fideszt és a csúti mangalicát, de Magyar esetében szó sincs semmiféle politikai felhangról. Amit ő művelt, azért egy hétköznapi halandót AZONNAL előzetesbe baxtak volna. Meg akarta szerezni valakinek a telefonját, először csak fenyegetőzéssel, majd amikor az nem ijedt meg állon vágta, és kicsavarta a kezéből.

Ismét mondom: ezért elvileg azonnal őrizetbe kellett volna venni!

Én rutinos börtönjáró vagyok, és ez nem lopás. Ez a RABLÁS klasszikus esete.

szept. 28. 09:41
 9/14 anonim ***** válasza:
8: az ilyesmivel a helyedben nem dicsekednék.
szept. 28. 09:45
 10/14 DK-s ***** válasza:
Egyébként érdekesnek találom, hogy az egyébként nagy lendülettel engem fikázó "jogászok", most miért hallgatnak?
szept. 28. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!