Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kell sorkatonaság vagy nem?

Kell sorkatonaság vagy nem?

Figyelt kérdés
ahhoz hogy magyarország meg tudja magát védeni az oroszoktól kellene sorkatonosság
szept. 27. 06:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%
Kitől kéne megvédeni magunkat ember? Ki az az orbitális barom, aki pont bennünket szeretne megtámadni?
szept. 27. 07:31
 12/26 A kérdező kommentje:
Szóval nincs szükség sorkarkatonaságra?
szept. 27. 07:42
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha az ország kormánya önként adná meg magát egy agresszornak, támadás esetén, szerintem magad is el tudod dönteni, kérdés nélkül.
szept. 27. 07:44
 14/26 A kérdező kommentje:
Megint a Troll!!!!
szept. 27. 07:45
 15/26 anonim ***** válasza:
40%

„Pont 56-ból kiindulva mi valószínűleg nem csináltuk volna azt, amit Zelenszkij elnök csinált 2,5 évvel ezelőtt, mert felelőtlenség, mert látszik, hogy belevitte egy háborús védekezésbe az országát, ennyi ember halt meg, ennyi területet vesztett, mondom még egyszer, az ő joguk, szuverén döntésük, megtehették, de ha minket megkérdeztek volna, akkor mi nem tanácsoltuk volna, azért, mert 56-ban az lett, ami lett. Mert megtanultuk, hogy itt óvatosnak kell lenni, és óvatosan kell bánni a nagyon értékes magyar életekkel. Azokat nem lehet csak úgy odadobni mások elé.”

és én vagyok a troll

szept. 27. 07:46
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, a civilizált modern országok nagy többségében miért nincs a te imádott, amúgy felesleges és nem hatékony sorkatonaságod?
szept. 27. 07:48
 17/26 A kérdező kommentje:

17.

Én nem akarok sorkatonaságot , csak sokan be vannak fosva az oroszoktól hogy megtámad minket amúgy nyugodtan most kezdik újra visszavezetni a te általad imádott "fejlett" országokban

szept. 27. 07:51
 18/26 A kérdező kommentje:
*nyugaton most kezdik visszavezetni
szept. 27. 07:52
 19/26 anonim ***** válasza:
Robotok és drónok harcolnak ma a fronton, nem emberek. A katonaság a múlt eszköze. Aki katonákban gondolkodik, az elvesztene ma egy háborút. Gépek, mérnökök, informatikusok és távirányítás ma egy háború.
szept. 27. 07:52
 20/26 A kérdező kommentje:

20

és vannak nekünk ilyenek, robotok meg drónok?

szept. 27. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!